Tillsammans skapar vi magi.

21|12 2017

Stort tack

Det har varit en magisk och hektisk avslutning på det här året och nu är det snart jul! Tiden har gått fort och även om jag inte gjort några fasta julshower på ett och samma ställe har det varit väldigt mycket jobb och resande. (more…)

21|12 2017

Stort tack

Det har varit en magisk och hektisk avslutning på det här året och nu är det snart jul! Tiden har gått fort och även om jag inte gjort några fasta julshower på ett och samma ställe har det varit väldigt mycket jobb och resande. (…läs mer)

30|11 2017

Mingelunderhållning

Just nu sitter jag på mitt hotellrum i Stockholm och väntar på att kvällens magiska mingel skall starta. Jag kommer underhålla ett sällskap med mingeltrolleri under några timmar på en restaurang nere vid Stureplan. (…läs mer)

14|11 2017

Konferencier & trollkarl


Jag nämnde i mitt förra inlägg att jag var uppe i Skellefteå och jobbade. Jag körde mingeltrolleri och magisk show för över 350 gäster och det gick strålande. Det blev en mycket lyckad (…läs mer)

23|10 2017

Trollkarl Stockholm

Startade november med att göra en magisk lansering av en ny app, Maîtres,  tillsammans med två andra magiker i Stockholm. Alltid kul att jobba tillsammans med andra då det oftast är ett ensamjobb. Allt skedde på en helt ny restaurang, Tako, vid Stureplan. (…läs mer)

29|9 2017

Boka trolleri


Jag skrev i mitt förra inlägg att jag varit fullbokad och det är precis så det har sett ut under september månad. Ibland önskar jag att jag kunde klona mig själv för det har varit så många som hört av sig för att boka trolleri (…läs mer)