25|11
2020

6 ESS inom VVS

Igår avslutade vi projektet 6 ESS inom VVS med en livesändning i Markaryd hemma hos Nibe. Vilken sändning det blev och jag hade den stora äran att få leda tittarna genom sändningen som varade i närmare 90 minuter. Jag vill ge en stor eloge till alla inblandade, vilket fantastiskt arbete alla gjort!

Som underlag till den hör livesändningen hade jag tillsammans med min kollega George i A Great Company åkt ut på en roadtrip tillsammans med vår grymma filmare Caroline. Under en vecka besökte vi våra sex medlemsföretag och körde över 200 mil från Ystad i söder till Mora i norr. En fantastisk resa på så många sätt, jag fick en större inblick i alla företags verksamheter och jag fick möjlighet att träffa underbara människor med driv, hjärta och engagemang för det dom håller på med.

Filmerna blev sedan en del av samtalen i studion där vi bland annat samtalade om nyheter, produkter, miljöarbete och så kanske även tittarna fick möjlighet att lära sig något nytt om våra företag. Givetsvis blev det några korta inslag med trolleri från min sida.

Som en avslutande bonus efter vår 90 minuters sändning släppte vi på en dokumentär “A Great Trip” som speglade hela vår resa och inspelningen av materialet. För den som är nyfiken och vill kika på livesändningen så ligger den kvar i ett år på länken nedan, lösenord: FG2020

Länk till livesändningen 6 ESS inom VVS

*

Ni har väl inte missat Davids magiska onlineföreställing ZOO(M)AGI som nu är fullt boxningsbar