Nya tider, nya möjlighet. Ställ om, inte in. Hösten 2020 var startskottet för magi online. Jag har tagit fram två produkter som passar utmärkt i digitala sammanhang. Dom bygger på aktivt deltagande, magiska upplevelser och hög energifaktor men skiljer sig åt beroende på vad ni vill uppnå med ert digitala möte.

Boka ZOO(M)AGI eller TEA(M)AGI redan idag!

ZOO(M)AGI

Bjud in era medarbetare till en 30 minuters magisk show online med hög energifaktor och aktivt deltagande. Visuella mirakel blandas med tankeläsning och magi som sker i era händer. Tillsammans skapar vi magi!

Plattform: Zoom, Teams eller liknande.

”ZOO(M)AGI var väldigt uppskattat av samtliga på företaget och verkligen något som förgyllde vår kväll! David får med sig oss i publiken och man sitter allt som oftast mållös utan att ha en aning om hur han nyss gjorde! Jag kan varmt rekommendera David och ZOO(M)AGI om ni vill ha en annorlunda och riktigt häftig upplevelse!”
Pontus Börresen – Diamir Consulting

TEA(M)AGI

En magisk teamaktivitet online på 60-90 minuter med aktivt deltagande. Deltagarna får i grupper jobba med problemlösning och efter instruktioner lära sig framföra ett magsikt nummer.

Plattform: TEAMS

”David är proffs uti fingerspetsarna. Han är både professionell och ödmjuk och med en stor portion humor gav han oss en oförglömlig upplevelse. Jag kan verkligen rekommendera hans föreställningar online.
5 trollerihattar av 5 möjliga”
Jenny Engerfelt – Almi Invest