6 ESS inom VVS

Igår avslutade vi projektet 6 ESS inom VVS med en livesändning i Markaryd hemma hos Nibe. Vilken sändning det blev och jag hade den stora äran att få leda tittarna genom sändningen som varade i närmare 90 minuter. Jag vill ge en stor eloge (…läs mer)

A GREAT COMPANY

Gör roliga saker… När Pandemin slog till i våras hade jag och min producent och goda vän precis bestämt oss för att starta ett nytt bolag. Det här är ett stort komplement till min befintliga magiska verksamhet och här kan vi tillsammans ta oss (…läs mer)

The Point

Igår fick jag äran att vara konferencier när nya kontorshuset The Point ute i Hyllie invigdes. Jag älskar att jobba som magisk konferencier och se till att programmet flyter på vilket är det absolut viktigaste. Om kunden önskar och det finns möjlighet slänger jag (…läs mer)

AVSKALAT Dalby

Om ett par veckor den 24/12 kommer jag tillsammans med min vän och producent Jojje spela AVSKALAT på Tingshuset i Dalby. Vi fick en förfrågan om vi ville sätta upp den där och det var ingen tvekan från vår sida. Det ska bli grymt (…läs mer)

#joyfuljanuary

Jag får börja med att önska er alla ett riktigt gott nytt år! Det nya året är inte många timmar gammalt och jag har redan dragit igång mitt nya projekt joyfuljanuary eller #joyfuljanuary som kommer användas för detta projekt. Vad är joyfuljanuary? Varje december (…läs mer)

Tack 2019

Bild från en av julföreställningarna på Norrviken trädgårdar. Vilket år 2019 varit rent magiskt på alla sätt och vis. Hösten och sedan mitt förra inlägg har rullat på utav bara farten och jag har inte haft tid att göra något inlägg i bloggen på (…läs mer)