23|9
2020

A GREAT COMPANY

Gör roliga saker…

När Pandemin slog till i våras hade jag och min producent och goda vän precis bestämt oss för att starta ett nytt bolag. Det här är ett stort komplement till min befintliga magiska verksamhet och här kan vi tillsammans ta oss an helt andra typer av uppdrag. Idén för A GREAT COMPANY är mycket enkel:

“Doing great things, with great people while having a great time”

Vi bestämde oss tidigt för att gå vinnande ur krisen som kom krypande mer och mer för var dag som gick. Vi ställde om började skapa innehåll som vi gillade. Vi körde vår första digitala föreläsning “Pingviner och högtravande elefanter” online väldigt tidigt. Detta koncept har vi nu förändrat och förädlat till en superprodukt som kommer rulla ut så fort pandemin lättar.

A Great Snack föddes ungefär samtidigt där vi pratar om allt och inget och provar snacks såklart. I ett avsnitt tog vi in en DJ på kontoret med full utrustning och öste järnet, superkul.

A Great Snack utvecklades till ett kortare format; A Great Snackis. Nu har vi inte släppt något på ett tag men det kommer tillbaka så småningom kan jag garanterat lova. Efter sommaren började det hända grejer på riktigt, nu var det dags för alla att börja ställa om och tänka nytt.

A Great Company har precis landat ett stort projekt för sex giganter inom VVS som går under arbetsnamnet: 6 ESS inom VVS. Där är vi nu, en turné kommer rulla Sverige runt för att besöka dessa företag. Filmer kommer spelas in och allt kommer kokas ner till en livesändning i Markaryd den 24/11. Superkul och väldigt spännande, mer om detta kommer på bloggen.

A Great Company
www.agreat.co