David Persson är en av Sveriges mest anlitade magiker. Här är några av de företag som tillsammans med David valt att skapa ett oförglömligt magiskt event.

”Vi har använt David som både underhållare och konferansier på våra kick-offs och säljkonferenser i Sverige och Norge för allt mellan 70 till 400 deltagare. David är säker, påläst, rolig och tydlig i sina framträdanden. Samtidigt är David personlig, trevlig, jobbar hårt och bjuder på sig själv tillsammans med alla deltagare! Jag kan varmt rekommendera honom!”

/Alexander Throne-Holst, VD, Unilever

”Davids medverkan på våra kundevent, nationella som internationella, stora som små, på scen och ”Close up” överträffar alltid alla förväntningar. 
Det är underbart tryggt att arbeta med David! Han har förmågan att läsa av publiken och kastar sig helt laglöst mellan komik och magi vilket skapar en oemotståndligt härlig kombo av skratt och förvåning!”

/Lina Simonsson, Project Manager, Customer Relations NIBE Energy Systems

”Vi har använt David både på mässor och kundträffar runt om i landet under flera års tid. Det kallas att kvalitetssäkra, han levererar alltid fantastisk underhållning till 100% ! Ett väldigt stort plus är också att David är väldigt lätt att samarbeta med och han har alltid ett genuint engagemang i vem han ska uppträda för!”

/Magdalena Stierndahl, Administrativ chef, Fabrikantgruppen

”Tack David! För en kväll fylld med mingeltrolleri och en show som verkligen höjde stämningen till klimax, det går fortfarande inte förstå hur du gjorde!”

/Thomas Holm, Purchasing Manager, Besam Sverige AB

”På senaste mässan var David med i vår monter och det var en succé! Våra besökare fick en magisk upplevelse och kommer varken glömma honom eller oss på väldigt länge!”

/Jan Grenler, Försäljningschef Sverige, IFÖ

Swedbank, IFÖ, Siemens AB, Mora, FM Mattson, Nibe, Flygt, MSD, Confex Sverige AB, Unilever, Galvin Green, Ballingslövs kök, JS Gruppen AB, LB-Hus, Stora Enso, Södra Cell, Sparbanken, BESAM Sverige AB, Grant Thornton, 3, Svenskt Näringsliv, Cybercom, Riksbyggen, Apoteket, Arbetsförmedlingen, SEB, Sparbanken, IKEA, Casino Cosmopol, Motorola, GB-glass, TDC, Handelsbanken, TV4 Talang m.fl.