1|1
2020

#joyfuljanuary

Jag får börja med att önska er alla ett riktigt gott nytt år!

Det nya året är inte många timmar gammalt och jag har redan dragit igång mitt nya projekt joyfuljanuary eller #joyfuljanuary som kommer användas för detta projekt. Vad är joyfuljanuary? Varje december så skapas det massor av spännande julkalendrar och sedan efter jul och nyår är allt över. Januari kommer och allt skå återgå till vardag igen. All spänning inför jul och nyår är borta och man kommer ganska snabbt tröttna på julpyntet och granen har redan börjat barra.

Vi vill därför göra januari lite roligare och tänkte att delad glädje är dubbel glädje! Under hela januari kommer jag därför släppa en magisk liten film varje dag med förhoppningen om att göra just er lite gladare, varje dag! Häng på, det kommer bli skoj! Vill ni följa resan så släpps den korta magisk filmen samtidigt någon gång mellan 11-13 på min Facebook samt instagram @magikerdavidpersson
Senare kommer dessa filmer även komma upp på min youtube i spellistan joyfuljanuary. Den första filmen kan ni se här nedan:

Annars kommer det vara en ganska lugn start på året. Mitt första magiska jobb blir nu den 9/1 och det är ett jobb som ligger mig varmt om hjärtat. Jag kommer trolla för barn och familjer på barnsjukhuset i Lund vilket jag gjort flera gånger tidigare och jag vänjer mig aldrig. Men det känns så skönt att kunna ge lite av sig själv för att sätta några leende och skratt på barn och föräldrar som har det tufft.

Ta hand om varandra så hoppas jag att vi ses under 2020 eller på resan med #joyfuljanuary


Behöver ni boka en konferencier, magiker & trollkarl till ert nästa event? Jag erbjuder magiska föreställningar, shower och mingeltrolleri till kundträffen, kick-offen mässan, eller andra typer av event. Kontakta mig så berättar jag gärna mer!