16|12
2019

Tack 2019

Bild från en av julföreställningarna på Norrviken trädgårdar.

Vilket år 2019 varit rent magiskt på alla sätt och vis. Hösten och sedan mitt förra inlägg har rullat på utav bara farten och jag har inte haft tid att göra något inlägg i bloggen på länge. Jag ska försöka bli bättre på det under 2020.

Om jag ska försöka gör någon form av sammanfattning så har jag gjort föreställningar och trollat i bland annat Visby, Helsingborg, Lund, Malmö, Stockholm, Linköping, Göteborg, Åhus och en massa andra härliga platser. Jag har gift mig under året vilket har varit magiskt på sitt sätt och nu blir det lite vila innan vi tar nya tag 2020. Mycket spännande på G under nästa år. Jag kommer bland annat vara konferencier för Malmö Näringslivsgala vilket jag ser mycket fram mot. Jag kommer starta upp ett nytt projekt och samarbete den 1/1-2020. Det blir ett inlägg kring detta så håll utkik.

Jag fick nu under december månad även möjlighet att köra tre fullbokade julbord på Norrviken trädgårdar tillsammans med en fanatiskt violinist och DJ Chris. Vi skapade ett helt nytt koncept med magi, mystik och musik för kvällen och det blev superbra! Lokalen i sig hade sina utmaningar rent scenmässigt för min magi men vi löste detta genom att ha en större scen och två mindre. Jag hade designat min längre showdel tillsammans med min fanatiska producent för AVSKALAT så den skulle passa och fånga upp hela lokalen. Det blev super!

Apropå AVSKALAT så kommer vi köra den igen i Dalby utanför Lund den 24/1. Jag fick en förfrågan av en vän som var involverad i Tingshuset och vi nappade och tänkte; Varför inte!? Har ni möjlighet så bara kom, nedan hittar ni en liten informationsfilm och biljetter HÄR!

Annars får jag passa på att önska er alla en härlig jul och ett gott nytt år så ses vi igen 2020.


Sitter ni och planerar in vårens eller höstens mässor, kick-offer eller kundträffar? Funderar ni på vad ni skall ha som dragplåster i er monter eller underhållning från scenen eller i minglet? Skicka ett mail eller slå en signal så berättar jag gärna mer hur vi tillsammans kan skapa magi och ge era besökare och kunder det där lilla extra! Läs mer HÄR.