10|1
2020

AVSKALAT Dalby

Om ett par veckor den 24/12 kommer jag tillsammans med min vän och producent Jojje spela AVSKALAT på Tingshuset i Dalby. Vi fick en förfrågan om vi ville sätta upp den där och det var ingen tvekan från vår sida. Det ska bli grymt kul att sätta upp den igen och vi har gjort mindre ändringar efter att ha utvärderat förra årets shower. Vi har kört allt via sociala medier som Facebook och Instagram där vi lagt ut bilder och filmklipp. Efter de första veckorna hade vi sålt nästan hälften av biljetterna. Januari är en trög månad att spela på efter jul, nyår och alla kostnader som är förknippat med detta. Dessutom ligger AVSKALAT den 24/1 precis innan löning men jag tror nog vi ska kunna fylla upp.

Efter att vi släppte den här filmen visade jag Jojje att det inte alltid går så smärtfritt att spela in en liten film på mindre än någon minut. Mycket kan gå fel och han insisterade på att vi skulle släppa en blooper film. Jag är glad över att han övertygade mig om detta, det blev ganska roligt och jag hoppas ni kommer gilla den.

Jag hoppas ni har möjlighet att komma och för det kommer bli både magiskt och kul, det kan jag lova. Biljetter hittar ni på tickster.com och det är bara att söka på AVSKALAT eller Dalby så hittar ni arrangemanget.

Annars var jag på barnsjukhuset och jobbade igår och det var många barn och familjer på plats. Jag körde en show med några nya inslag vilket alltid är spännande men det gick bra. Vi kommer även under året fortsätta köra trolleri och trolleriskola på både barnsjukhuset i Malmö och Lund vilket är superskoj.

Imorgon ska jag iväg och jobba i Huskvarna utanför Jönköping där 400 personer från Elgiganten skall samlas. Jag ska dessutom trolla fram deras VD och det kommer bli en utmaning rent scenmässigt. Det är inte ofta jag gör detta och illusioner är inte min grej men ett par gånger varje år kommer det liknande förfrågningar. Jag har valt en illusion och imorgon ska den repas på plats med deras VD under eftermiddagen och sedan är det bara att åka. Jag kommer uppdatera er på hur det gick.

Passar på att önska er alla en fortsatt härlig dag.


Boka professionell underhållning till ert nästa event, kundträff, kick off eller mässa. Kontakta magiker David Persson idag för en snabb offert eller förfrågan.