18|1
2020

The Point

Igår fick jag äran att vara konferencier när nya kontorshuset The Point ute i Hyllie invigdes. Jag älskar att jobba som magisk konferencier och se till att programmet flyter på vilket är det absolut viktigaste. Om kunden önskar och det finns möjlighet slänger jag gärna in några magiska trick och humor för att skapa det där lilla extra. Vilken kväll det blev när nästan 400 personer hade samlats på Quality Hotel View för att fira med trerätters middag och högklassig underhållning. Det är en fanatisk byggnad och den sitter ihop med hotellet och så här beskriver man det själv:

Huset på Sveriges tröskel
Närmare Hyllie station går inte att komma. Högre går inte heller att komma; med sina 110 meter blir The Point Öresundsregionens högsta kontorshus. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket.”

Ni kan läsa mer på thepoint.se om både huset och alla möjligheter som finns där.

I publiken den här kvällen fanns både folk från PEAB som byggt huset samt Volito fastigheter som tillsammans med PEAB The Point. Här fanns även de företag som valt The Point till sitt hem framöver och andra inbjudna gäster. Jag skötte programmet som genom hela kvällen och bjöd som magisk konferencier på några uppskattade magiska nedslag. En magisk Jazzkvartett stod för musiken och det stora humorinslaget stod den alltid lika underbara och trevliga komikern Al Pitcher för! Det blev en riktigt härlig kväll och festen fortsatte för alla inblandade med DJ och bar efteråt.

Jag kommer som sagt nästa vecka köra min egen föreställning AVSKALAT i Dalby och jag visste att Al Pitcher redan kört där tidigare under 2019. Jag passade på att fråga om han ville hjälpa till med att spela in en lite film för att pusha AVSKALAT vilket han inte hade något emot. Nedan ser ni resultat och det blev riktigt bra och vi körde endast en tagning.

Hatten av och ett stort tack till Al Pitcher som är en va min favoritkomiker! Jag såg honom för första gången när jag bodde i Stockholm och jobbade med close up och bordstrolleri på en comedyclub. Al Pitcher var då helt okänd men golvade alla inklusive mig, det har varit kul att följa hans resa och jag önskar honom stort lycka till framöver med sina projekt.

I mitt förra blogginlägg lovade jag att uppdatera er med hur det gick att trolla fram VD:n i Huskvarna. Kort och gott så gick det mycket bra vilket var skönt då det var väldigt utmanande förutsättningar. Jag hade innan uppdraget brottats med olika typer av metoder och illusioner men med facit i hand så välde jag rätt.

Ikväll befinner jag mig i Stockholm för att uppträda på en stor tillställning vilket ska bli kul. Jag önskar er all en fortsatt härlig helg.