9|9
2016

ABBASOLUTELY SUPER CIRCUS

ABBASOLUTELY SUPER CIRCUS

Det har varit en magisk vecka som började i Växjö där jag jobbade som konferencier för Ung Företagsahemt och deras kick off. Det var över 700 ungdomar som hade samlats i konsertsalen för att få inspiration inför det kommande UF året. Jag var där som konferencier, magiker och höll i trådarna från scenen och bjöd på trolleri. Det är alltid lika kul att göra dessa uppdrag för Ung företagsamhet runt om i landet och de senaste åren har det blivit en hel del mässor och prisutdelningar men det här var den första kick-offen för min del. Det bubblade i salen och ungdomarna fick med sig en hel del matnyttigt att tänka på inför deras kommande företagande. Glad och trött tog jag mig hem och hade sedan en mellandag där det var dags att förberedd inför nästa stora grej som var igår.

 

EY eller Ernst & Young som de hette tidigare hade samlat närmare ett tusen medarbetare för ett event på Slagthuset i Malmö. Vi hade samlat ihop ensemblen från förra årets Super Circus och skötte underhållningen under middagen. Det var en stor produktion med bildskärmar för att alla skulle kunna se riktigt bra och för egen del är jag nöjd med kvällen. Jag hade själv tre ingångar denna kväll där jag bjöd på min magi och trolleri. Efter middagen var det dags för kvällens hemliga gäst och det var ingen mindre än Miriam Bryant som verkligen lyfte taket när hon presenterades. Jag hade gärna stannat kvar och lyssnat lite längre men efter en lång dag och när allt var packat och ute i bilen igen var klockan redan mycket så det blev en resa hem till sängen.

 

SuperCircus kommer tillbaka till Slagthuset även denna jul tillsammans med världens enda officiella ABBA coverband. Det blir nya nummer men samma trevliga och härliga känsla som förra året och det är redan nio datum bokade och det kan bli fler då det är några månader kvar tills vi sätter igång. Vill ni läsa mer om ABBASOLUTELY SUPER CIRCUS kan ni göra det här! Eller gå in på slagthusets hemsida och klicka er vidare www.slagthus.se

Det har börjat komma in en hel del förfrågningar på julshower och event och tyvärr kan jag inte dela på mig även om det hade varit praktiskt. Det finns några datum kvar i november och december där jag är bokningsbar men de kommer troligtvis försvinna så funderar ni på att boka julshow eller magi till någon annan form av event bara hör av så snabbt ni kan.

 

Ni kan läsa mer om magiker David Persson eller konferencier David Persson här!