27|4
2017

April april

Kan ni hitta mig?

Påsken har lagt sig och april närmar sig sitt slut och snart är vi inne i sköna maj och våren ska väl göra sitt intåg ordentligt får vi hoppas. Jag avslutade som sagt mars månad med en underbar kväll uppe i Stockholm för naprapatförbundet där jag startade kvällen med lite mingelmagi. Höll sedan i trådarna som konferencier från scenen och varvade magi, humor med andra inslag som prisutdelningar etc. Lyckat kul och klackarna i taket!

 

Jag gjorde ett spännande mingel i Malmö under en konferensmiddag som hölls i restaurang årstidernas vackra lokaler. Det blev mingel och bordstrolleri och en avslutande del för alla på en och samma gång. Kvällen blev mycket uppskattad och min kontakt hade fått följande omdöme av slutkunden på mailen och skickade det vidare till mig:

Hej David,
Vill bara delge dig feedback från min kund:
”David Persson var helt grym!!! Helt fantastiskt duktig. Det blev en snackis runt alla bord och även nästa dag. En stor eloge till honom!”

 

Alltid kul när jag får möjlighet att ta del av kunden upplevelse i efterhand! Vidare gjorde jag en fastighetsmässa på Malmö live där jag agerade dragplåster och drog folk till montern för Croisette. Mycket trolleri blev det under dagen och det kommer bli ytterligare mässdagar för dem framöver, mycket kul!. Nedan ser ni några bilder när jag underhåller vid montern. Även här gav kunden mig direkt feedback på sms dagen efter!

 

“Stort tack för gårdagen!
Vi är grymt nöjda och glada för din prestation! Vi har fått mycket bra feedback och fick definitivt mest uppmärksamhet av alla igår!
Vi har redan ett gäng som frågat efter dina kontaktuppgifter.”

Direkt efter avslutad mässa kastade jag mig i bilen för att ta mig vidare mot kvällen föreställning i Ljungby. Här var det mingeltrolleri och show som stod på schemat för kvällen. Jag ska villigt erkänna att jag var väldigt trött när jag kom dit men efter soundcheck och kaffe började jag känna mig redo för kvällens drabbning. En riktigt rolig kväll med mycket skratt och kunden var nöjd:

 

“Hej David
Vi vill sända ett stort tack för att du kom till vår invigning och fest.
Vilken fantastisk kväll det blev, precis så som vi hoppades det skulle bli, många nöjda och glada kunder.
Ha det bra!”

 

Dagen efter flög jag till Uppsala för att medverka i Uppsala Magic and Comedy festival tillsammans med ett gäng andra kollegor. Vi skapade en intim middagsföreställning i två akter som gästerna fick avnjuta i ett separat rum under middagen. Det blev en riktigt härlig kväll och alltid lika kul att träffa andra i branschen att diskutera och testa nytt materiel på då man de flesta gångerna jobbar solo. Nu välkomnar vi sköna maj!