15|4
2019

AVSKALAT Premiär

Då har vi äntligen haft premiär för AVSKALAT på Slagthuset och vilken premiär det blev! Både torsdag och fredag var fullsatta och jag ska villigt erkänna att det var väldigt nervöst att gå in och möta publiken. Mycket folk som jag och min producent Jojje kände fanns med under båda kvällarna. Under fredagen hade jag ett gäng från min studietid som kommit ner och överaskar vilket var superkul. Jag startar med min entré bakifrån och deras ansikten var det första jag fick se vilket ställde mig något, och det tog någon minut innan jag fattade att dom verkligen var där!

Både torsdagen och fredagen hade sina för och nackdelar. Pratar vi rent effektmässigt så var torsdagen den där allt fungerade och klaffade till 100% Efter torsdagen tog vi till oss lite feedback vilket gjorde små detaljer bättre till fredagens show men i gengäld fick jag kämpa lite extra med några av effekterna. Dock inget som publiken märkte men för egen del blev det svettigt i vissa moment.

Det har varit en helt fantastisk resa med AVSKALAT och många saker som jag endast haft nerskrivna som ideér kom äntligen till användning och det är extra kul. Jag kommer inte beskriva mer ingående kring showen då vi troligtvis är tillbaka i höst och eventuellt kör den i Landskrona i sommar. Jag återkommer kring det. Jag vill passa på att tacka alla som kom och såg föreställningen samt alla som på något vis varit inblandade i att den här föreställningen överhuvudtaget blev av! Ett extra stort tack till min producent George “Jojje” Jonasson som trodde på min idé och var med mig hela vägen, tack!

Vi har både bilder och film från föreställningen så det kommer komma upp glimtar från showen framöver. Nu är det snart påsk och jag ser fram mot en helt ledig helg med barnen och familjen.