4|2
2019

AVSKALAT

AVSKALAT – en rent ostädad magisk föreställning kommer bli verklighet! Jag har fortfarande svårt att fatta detta men jag är så otroligt glad och jag har fått med riktigt bra folk på det här tåget. Jag började diskutera detta med en god vän som jobbar som eventproducent under förra året och vips var bollen i rullning. Han hoppade på tåget utan att blinka och nu sitter jag här med ett klart manus, producent, datumen är satta och allt finns uppe för bokning på ticketmaster.se eller så hittar du direktlänk HÄR! Mycket jobb återstår med repetitioner och annat men jag är redo och jag ser fram mot att få dela detta med några utav er. Varmt välkomna!

AVSKALAT – en rent ostädad föreställning

Vad får man om man tar en prisbelönt magiker, låter honom skapa sin drömföreställning, men tvingar honom att skala av alla digitala effekter, vilseledande manövrar och assistenter – Jo, AVSKALAT: En rent ostädad magisk föreställning.

En föreställning med och av David Persson, vinnare av Grand Prix under Svenska Mästerskapen i Magi 2012 och 2018 svensk mästare i salongsmagi.

David Persson har varit verksam i magins magiska värld i över 27 år och de senaste 11 åren på heltid. Han är en av Sveriges mest anlitade magiker och normalt återfinns han på eventscener runt om i vårt avlånga land och övriga Europa men utgår från sin bas i Skåne. 

David har vunnit Grand Prix under Svenska Mästerskapen i Magi 2012 och 2018 blev han svensk mästare i salongsmagi. 
David är även en av initiativtagarna till Malmö Magic Mafia som skapar experimentella magiförställningar i Malmö samt den annorlunda krogshowen HÄR tillsammans med jazzsångerskan Anna-Mia Barwe och Sydsvenskans Heidi Avellan. 
Dessutom har han startat upp ett samarbete tillsammans med barnsjukhuset i Lund och Malmö med trolleri och trolleriskola för barnen för att hjälpa dem att bryta av sin vardag. 

Davids liv är magi och nu har ni chansen att få ta del av detta i föreställningen AVSKALAT: En rent ostädad magisk föreställning.