5|11
2018

Barngalan i Lund

Förra veckan var det sportlov och jag var helt ledig med barnen vilket var riktigt skönt och härligt. Veckan gick snabbt och vi hade mycket planerat och tog bland annat en tripp till Stockholm för att hälsa på lite vänner. Veckan innan sportlovet var jag och jobbade i Skellefteå. Gjorde samma gig förra året och de villa ha mig tillbaka vilket alltid är kul. Senare i veckan under helgen var jag med på HSB barngalan i Lund. Det här var en fantastisk produktion från start till mål och hatten av till alla inblandade.

Innehållet under showen på barngalan var följande; Theoz, Panetoz, dansskolan Zwing It samt kvällen konferencier Josefin Johansson och jag med tre magiska ingångar. Min första ingång låg precis efter att ungdomarna från Zwing It avslutat inledningsdansen och jag trollade då fram Josefin Johansson! Det var runt 1400 personer i publiken så det var riktigt bra tryck i Lunds Arena. Scenen var helt magisk och byggd i flera etage i olika färger vilket skapade ett otroligt lekfullt uttryck. Min andra ingång startade från publiken och jag tog mig sedan vidare upp och avslutade på scenen.

Till min sista ingång skapade vi en spännande och mystisk inramning med tung rök och pampig musik. I denna ingång skulle jag köra en arm/handgilijotin vilket man i första hand inte tänker sig passa på en barngala. Det kan absolut stämma men allt handlar om hur du presenterar numret och här hade vi varit väldigt noga för att skapa rätt känsla. Från publiken valde jag att använda en ungdom som var över 10 år samt en av killarna från Panetoz för att skapa en lättsam känsla. Det roliga här var att Pantetoz manager inte tyckte vi skulle berätta något utan bara hämta upp honom och så fick det bli. Vilket genidrag det skulle vara visade det sig, han var superspontan och hur bra som helst. Det blev många skratt, spänning en kort sekund och magiska ögonblick. När jag lämnade scenen vill jag bara komma tillbaka och det ficka jag också under avslutningsdansen tillsammans med alla deltagare. En riktigt superdag och jag tror alla som var på showen tyckte likadant. Panetoz har så mycket energi och fick upp alla från stolarna, ungdomsidolen Theoz rev ner mängder av skrik och applåder, zwing it levererade på topp och Josefin höll ihop programmet superbra. Återigen stort tack till alla inblandade och ett speciellt tack till Dreambag Event som höll i allt från start till mål!

Nu är det dags för mig att packa och bege mig till Växjö för kvällen inspirationsföreläsning som jag skall hålla där. Spännande värre, första gången jag kör just den här föreläsningen 😉 Men det blir kul och jag ska försöka hinna skriva ett inlägg om detta senare.