25|8
2017

Boka event

Den här veckan är första veckan jag är helt tillbaka efter semester och pappaledighet. Det har varit en skön ledighet även om jag gjort flera jobb såsom sommarfester, bröllop och privata fester under sommaren. Den här veckan är första veckan då barnen är tillbaka på dagis och jag har börjat ta tag i höstens och flera projekt som ligger under nästa år. Under veckan har jag bokat upp tre event för 2018 samt två bröllop. De flesta av mina kunder vet att om de vill boka mig för event vid specifika datum måste de vara ute i god tid.

 

Jag har trollat vid flera bröllop under sommaren och har fyra stycken kvar under Augusti och September. Efterfrågan på underhållning vid bröllop har ökat och är alltid kul jobb att göra för det ligger en magisk stämaning i luften under bröllop. Som jag nämnde har jag redan bokat upp bröllopsunderhållning vid två bröllop under sommaren 2018 och om någon är intresserad hur jag jobbar vid bröllop kolla in www.magiskbrollopsunderhallning.se där det finns mer information.

 

Hösten börjar närma sig, sorgligt men sant men det betyder också att alla kick-offer, mässor, julfester och event planeras. Många event och datum är redan spikade för min del i höst och jag ser fram mot en fartfylld och magisk avslutning på 2017.  Är det någon som fortfarande vill boka event och magisk underhållning till exempelvis julfest eller kick-off är det bara att höra av er så hoppas jag att min kalender har en lucka åt er! Vill ni veta mer vad jag kan erbjuda vid ert nästa event bara kika in under magisk akter så hittar ni all information.

 

Jag är precis hemkommen från Lund där jag haft ett möte med en kund kring ett kommande kundevent, nu är det dags att packa bilen. Om några timmar kör jag till Växjö för att jobba på ett företagsevent och på lördag är det dags för ytterligare ett bröllop i Ängelholm. Söndag blir det lite vila och umgås med lite vänner.

 


Boka magiker David Persson vid ert nästa event! Chansa inte med underhållningen utan boka en professionell magiker och trollkarl med stor erfarenhet. David Persson har hållit på med trolleri i över 25 år och de senaste 10 åren har han jobbat med detta på heltid. Läs mer om David Persson hos Athenas genom att klicka här!