15|10
2014

Boka julshow

underhållning David PerssonDå är hösten i full gång och jag vet inte riktigt vad som hände men augusti och september bara försvann! Jag har jobbat i ett rasande tempo den senaste tiden och det ser inte ut att lugna ner sig förrän mitten av december! Just nu är det fullt upp med företagsevent där jag underhåller med scentrolleri, mingeltrolleri och även en hel del jobb som konferencier. Funderar ni på att boka underhållning till höstens event, julbord eller julshow så är det hög tid att göra det nu för min kalender börjar bli tjock och vissa datum är mer populära än andra.

 

Kursen Magi 1 har satt igång uppe i Stockholm på DOCH och vi är nu inne i andra veckan. Första veckan var för att använda ett klyschigt uttryck helt magisk! Mitt huvud höll på att explodera när jag kom hem under helgen och skulle smälta allt vi gått igenom under veckans studier och övningar. Jag kan bara säga att jag verkligen hoppas alla trollkarlar eller magiker som är seriösa med sitt trolleri får möjlighet att gå den här kursen. Första veckan jobbade vi med rörelse och stillhet som tema och vi har nu alla en idé vi jobbar vidare med hemma och kommer redovisa på måndag. Jag har ganska klart för mig vad jag vill göra och byggde den första prototypen igår och måste nu testa och jobba vidare under veckan. Jag hoppas längre fram kunna posta en video här på bloggen på denna mini akt.

 

Sitter just nu på ett tåg som skall ta mig mig upp till Örebro för kvällens jobb och i morgon blir det vidare till Norrköping för gigg. På fredag är det fullt fokus på Magi 1 igen och min akt, under lördag flyger jag till Stockholm för två dagars jobb och sedan drar kursen igång uppe i Stockholm på måndag igen. Det är väldigt mycket nu och mitt liv finns till mestadels i en resväska. Men jag ska inte klaga, jag älskar det jag gör. Hade jag kunnat träffa familjen varje kväll hade jag haft världens bästa tillvaro men jag får ta igen tiden med dem längre fram 😉