29|1
2016

Boka magiker & trollkarl

David Persson

Vill ni boka magiker & trollkarl till kommande event? Då har ni hamnat helt rätt, kika in under magiska akter för att se vad jag kan erbjuda!

 

Januari är nästan slut och jag sitter på ett tåg som kommer ta mig till kvällens magiska show och föreställning i Örebro. Jag trodde att det skulle bli en ganska lugn januari men det har varit helt tvärtom! Kul, för jag brukar alltid vilja komma igång igen efter några veckors ledighet efter jul och nyår. Många roliga och härliga jobb har jag gjort hittills och jag brukar vara dålig på att redovisa feedback och uppskattning från mina kunder så här kommer en liten summering av januari. Det började med en internationell publik i Lund med en föreställning och show på engelska som lyfte taket! Efter föreställningen fick jag följande från min kund:

 

“Hej David, Jätte stor tack för att du ville komma! Ditt framträdande var verkligen en succés! Många frågade var vi hade hittat dig!”

 

Vidare blev det jobb för Akzo Nobel i Malmö på Scandic Triangeln med mingeltrolleri och en kortare scenshow. Det blev en riktigt härlig kväll där trolleriet under minglet blev en verklig snackis och isbrytare och en kortare show blev som grädde på moset:

 

“Hallå David, Tusen tack för att du kom och fantastiskt kul! Jag uppskattar verkligen din yrkesskickliget och tricken på scenen var oerhört bra.”

 

Tog den 14/1 med mig min bäste vän och kollega nycirkusartisten Petter Gantelius och gjorde årets viktigaste jobb på barnsjukhuset i Lund. Det är tufft men så härligt att få se dessa barn och familjer som går igenom ett helvete rent ut sagt att le och skratta om än för några få sekunder. Tack till Petter för att du ville följa med och det kommer säkert bli fler tillfällen under 2016.

 

Vidare var jag uppe i Stockholm och sedan tillbaka till Helsingborg för jobb med både magisk show och mingeltrolleri. Det blev två riktgt härliga kvällar och kunderna var nöjda.

 

“Hej David, Vi tackar, det var en kanon kväll, alla tyckte att det var jättelyckat.”

 

“Hej David! Vill bara tacka dig för att du var med och gjorde min fest verkligen magisk. Det blev en oförglömlig kväll som jag kommer att minnas länge. Jag har fått så många positiva reaktioner på ditt ”arbete”och du gjorde stor succé. Hoppas att jag/vi får se dig igen i något sammanhang, gärna på TV eller liknande.”

 

Gjorde ett dubbelgig under förra vackan på fredagen. Först en liten aktivitet, sedan trollerishow och mingeltrolleri för företaget Culinar på teaterbaren i Kristianstad och sedan direkt vidare till Ronneby brunn där Blekinge fotbollsförbund hade middag och jag körde bordstrolleri och en trolleriföreställning.

 

“Hej David! Tack för en strålande insats i fredags på Teaterbaren! Jag är väldigt nöjd och glad och samtliga var helt fascinerade av dig! Det blev ett väldigt bra upplägg och en riktig snackis vid middagen!”

 

Det blev lite skryt såhär i början av året men jag är ganska dålig på att lyfta fram mig själv och vad mina färdigheter tillför ett event. Så funderar ni på att boka trollkarl eller magiker så tveka inte att höra av er så kan jag berätta mer hur jag jobbar och hur jag kan tillföra ett mervärde på just ert event.

 

Nu rullar jag vidare mot Örebro och kvällens show!