9|1
2017

Boka magiker

Boka magikerDå är julen och all ledighet över och det är dags att sätta tänderna i 2017! Det blev en fantastisk december med tio julshowsföreställningar på Slagthuset i Malmö och vi spelade totalt för närmare 6000 personer. Otroligt kul och utmanande på väldigt många plan då jag jobbade med både en illusion, samt trick som jag förut ratat men valde att plocka in och resultatet blev väldigt väldigt lyckat! Julshowerna varvades med företagsevent runt om i landet så det blev en november och december med mycket magi, trolleri och resande. Så när jag var färdig med årets sista julshow var det skönt att få några veckors ledighet och ladda om batterierna.

 

Jag är nu taggad inför allt som 2017 har att erbjuda och det börjar med årets första gig nu på fredag då jag ska underhålla och trolla på ett jubileum i Ängelholm. På lördag åker jag till Las Vegas för en vecka med inspiration och massor av föreställningar vilket ska bli otroligt kul. Några av de föreställningar eller shower jag inte kommer missa är David Copperfield, Pen & Tellar samt Mac King men det blir nog några spontana shower också! Det var 13 år sedan jag var där senast och jag har pratat om detta i flera år men familjeliv, gig och annat resande har kommit i mellan. Jag kommer skriva ett separat inlägg om Las Vegas senare.

 

Det har redan börjat trilla in bokningar för 2017 och de bästa datumen börjar fyllas på. Sitter ni och funderar på att hyra eller boka en magiker och trollkarl så bara hör av er så kan jag berätta hur jag kan förgylla just ert event, kick off eller mässa. Det finns massor av härligt magiska upplägg att välja mellan, allt från close up trolleri på nära håll vid förerinken till en magisk show under middagen. Allt kan anpassas efter hur just er kväll ser ut och tillamans syr vi ihop det bästa upplägget. Vill ni läsa mer kring de upplägg jag erbjuder så bara klicka här!

Annars önskar jag er en fortsatt härlig januari och hoppas att våra vägar korsas någon gång under 2016 och jag hoppas det blir ett magisk år 😉

 


Boka magiker David Persson! Professionell magiker och trollkarl som skapar magisk underhållning vid ert nästa event. David trollar över hela Sverige och nedan finns ett axplock av städer där han under 2016 trollat och skapat magisk underhållning:

Stockholm – Göteborg – Malmö – Uppsala – Helsingborg – Halmstad – Växjö – Kristianstad – Borås – Jönköping – Linköping – Norrköping – Varberg – Falkenberg – Kiruna – Karlstad – Uddevalla – och många fler…