29|9
2017

Boka trolleri


Jag skrev i mitt förra inlägg att jag varit fullbokad och det är precis så det har sett ut under september månad. Ibland önskar jag att jag kunde klona mig själv för det har varit så många som hört av sig för att boka trolleri att jag varit tvungen att tacka nej och skicka jobben vidare. Många av mina stamkunder som vill boka trolleri är ute i väldigt god tid vilket gör att de hetaste datumen oftast är fullbokade månader i förväg. Så mitt bästa tips är att slänga iväg en förfrågan så fort ni vet vilket datum ni vill boka trolleri eller annan underhållning på för att försäkra er om att inte stå utan den underhållning ni vill ha.

 

Annars har jag varit en sväng i Oslo och jobbat för ett företag inom läkemedelsindustrin. Jag har varit i Älmhult och trollat för IKEA och de globala HR-avdelningarna runt om i världen. Ett mycket roligt och annorlunda uppdrag där jag vävde in min magi och samtidigt återkopplade till ledord som förekommit under konferensen. Körde jobb i Göteborg och Malmö under samma dag. Förmiddag i Göteborg och sedan trolleri kvällstid i Malmö.

 

Jobbade på en fastighetsmässa uppe i Stockholm under två dagar vilket var otroligt kul. Gjorde ett jobb för samma företag på en liknande mässa nere i Malmö under förra året och nu var det dags igen. Mingeltrolleri på när håll kring montern och mellan varven plockade vi upp trolleriet för en bredare publik. Det var mycket uppskattat och jag hade två mycket härliga dagar tillsammans med Croisette Real Estate Partner och deras kunder. Träffade och trollade bland annat för den gamla MFF:aren Patrik “Bjärred” Andersson uppe på mässan. Sista dagen var det även ett bombhot mot hotellet som mässan var på men som tur var hände inget och jag kunde ta mig vidare mot kvällens gig i Motala. I Motala gjorde jag min magiska föreställning för ett företag inom VVS branschen och det blev en rolig avslutning på en lång dag och trött gick jag till sängs.

 

Har gjort ett par privata tillställningar och imorgon tar jag mig upp till Göteborg för ytterligare ett bröllop som vill ha magisk bröllopsunderhållning. Sen glider vi över i Oktober och det ser inte ut som att jag kommer ha mindre att göra. Vill återigen påminna om att vara ute i god tid när ni vill boka trolleri och underhållning så att ni får det ni vill ha till ert event.