22|11
2016

Boka underhållning

Foto: Pierre Ekman

Foto: Pierre Ekman

Vi börjar närma oss december och det syns på trycket när det gäller förfrågningar för att boka underhållning. Jag har de senaste veckorna fått tacka nej och skickat vidare flera förfrågningar som vill boka underhållning till sin julfest eller annat liknande event. Jag är själv nästan helt fulltecknad och det börjar även fyllas på dagar under början av nästa år vilket alltid är kul. Många av mina återkommande kunder har lärt sig att vara ute i god tid och boka underhållning för att inte riskera att jag redan är upptagen på deras tänkta datum.

 

I veckan som gick var jag först i Jönköping och jobbade som magiker på ett event där jag körde både mingeltrolleri och en magisk scenshow. Det gick riktigt bra och var mycket uppskattat. Jag körde tillbaka hem på kvällen för dagen efter var det först dags att repetera inför helgens premiär på Abbasolutely Super Circus på slagthuset i Malmö. Vi kommer köra tio föreställningar varav nio redan är slutsålda med över 600 biljetter per kväll. Riktigt roligt. Efter våra receptioner satt jag mig i bilen och körde upp till Borås där det återigen var dags för mingeltrolleri och en magisk show. Det blev en lång dag och när jag kröp ner i sängen på hotellrummet somnade jag gott.

 

Fredagen körde jag raka vägen från Borås ner till Malmö för nu var det äntligen dags för premiär. Det blev en helt ok premiär och även om jag inte var supernöjd var det inget som gick galet utan det var mer finess som vi behövde fixa till. Vi är flera personer som skall upp och ner från scenen och det skall fungera med livemusik, ljud och ljus. Lördagens föreställning gick flera gånger bättre efter att vi alla gått igenom föreställningen under dagen. Riktigt kul att ha sju föreställningar kvar och det finns några biljetter den 17/12 om någon skulle vara sugen. Ni hittar dem genom att klicka här!

 

Denna veckan har börjat lugnt med lite kontorsarbete och fix inför helgens föreställningar. Imorgon åker jag upp till Karlstad för att jobba som magiker på ett event. Jag kommer finnas med under dagens presentationer med kortare inhopp för att sedan innan middagen köra mingeltrolleri och sedan avsluta med en show. På fredag åker jag hem igen och den kvällen kör vi julshow på slagthuset. Lördag är vila och sedan har jag även ett jobb på söndag som även är första advent.

 


Vill ni boka underhållning till ert nästa event? Kontakta Magiker David Persson för att se vad han kan erbjuda till ert nästa event!