8|11
2015

Christmas Super Circus

David Persson Magiker

Tiden flyger iväg och julborden närmar sig med stormsteg och tänkte skriva lite i bloggen om årets föreställning som jag kommer medverka i. Allt blev väldigt löst bestämt innan sommaren och sedan har bitarna trillat på plats efter hand. Det kan tyckas tidigt att planera inför julshow redan innan sommaren men det är så det fungerar, kommer du efter sommaren är alla planer och många artister redan uppbokade. Årets julshow kommer jag göra på slagthuset i Malmö tillsammans med min kollega ny cirkusartisten Petter Gantelius, skådespelaren Harald Leander, sångerskan Amanda Fondell och sångaren Thomas Di leva! Det kommer bli en magisk kväll kan jag lova och då pratar jag inte endast om trolleri! Julshowen har fått det passande namnet Christmas Super Circus och det kommer varvas med magi, nycirkus och sång.

 

På hemsidan skriver slagthuset följande om showen:

 

“Julen är en cirkus och det har aldrig varit så sant som i år! Slagthuset bjuder på en magisk upplevelse med Thomas Di Leva, Idol-vinnaren Amanda Fondell, akrobaten och lufttämjaren Petter Gantelius och magikern David Persson. Allt sammanhållet av den mäktige cirkusdirektören Harald Leander! Lägg därtill mat och dryck som är fullkomligt försvinnande god och ett förtrollande närvarande ljud och ljus. Detta under en helkväll där allt verkar hända hela tiden. Allt kan ske, allt är möjligt och sannolikt.
Shhhhh! Tid och rum existerar inte. Från det du hänger in rock och kappa tills du plötsligt dansar i ett flöde där du nyss såg Di Leva och Amanda, eller vänta nu, var det där du åt den goda laxen?

Välkommen till en magisk kväll som tycks vara till påska. Men det var inte sant och det var inte sant – jo det är det!”

 

Oavsett om det är sant eller inte kommer det bli ett speciellt julbord och många överraskningar utlovas. Jag har bland annat tillsammans med Petter tagit fram ett helt nytt nummer som vi troligtvis är helt ensamma om att göra i Sverige och världen! Vi har haft den här idéen med oss under flera år men aldrig hittat rätt lägga för att lägga ner tiden och faktiskt genomföra den. Men så kommer Christmas Super Circus upp och vips så finns det en scen och vi bestämmer oss för att köra in rutinen. Det har varit en lång rad med trail and error men nu börjar den falla på plats och jag ser fram mot att stå på scenen den 27/11 och framföra detta nummer för första gången!

 

Vill ni se showen så finns det några datum som det fortfarande går att boka till och några är helt utsålda. Den 4/12, 11/12 & 18/12 är helt utsålda och det finns på dagens datum endast platser kvar den 27/11, 5/12 & 12/12. All information om biljetter och priser kan ni hitta på Tickster. Det finns också mer information på Christmas Super Circus facebooksida eller den vanliga hemsidan för dig som vill veta mer.

I vilket fall som helst är ni varmt välkomna och jag hoppas verkligen vi ses där något av datumen. Annars ses vi kanske vid ett annat tillfälle för planen är att Super circus kommer leva vidare i någon form…