11|9
2017

Fullbokad

Sedan förra inlägget har det varit massor av magiska jobb och nu har september gjort sitt intåg och då inser jag att det bara varit lugnet före stormen! Jag kommer göra 10 eller 11 magiska jobb de kommande två veckorna, kul men det kommer bli hektiskt. Bland annat är det Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo som kommer få ta del av David Persson med sin magi! Är jag helt fullbokad? Nej det finns fortfarande datum lediga i höst men många har redan försvunnit så är ni på jakt efter magisk underhållning vänta inte utan kolla om ert datum finns tillgängligt så fort ni kan.

 

Om vi backar bandet så reste jag vid mitt förra inlägg till Växjö för att jobba på ett företagsevent och det blev en rolig kväll med både mingeltrolleri och show. Jag träffade även några musiker som jag jobbat med tidigare men det var ett tag sedan nu. Alltid lika roligt när man stöter på folk man träffat och jobbat med tidigare. Många gånger är det här ett ensamt jobb och stora delar går ut på att vänta och sedan vänta lite till. Kunden tyckte såhär om kvällen i Växjö:

 

“Hej David! Tack för en superbra kväll, helt fantastiskt. 
Om jag ska betala fakturan måste jag få reda på något trick hur du gör…..
Alla var supernöjda och bästa firmafesten någonsin!!!!”

 

Jag har även hunnit med två bröllop och det är alltid lika roligt att göra bröllop då det automatisk ligger något magiskt i luften. Jag har en egen hemsida som är tillägnad just bröllopsunderhållning och den hittar ni på www.magiskbrollopsunderhallning.se
Ett av brudparen skickade följande:

 

“Hej David! STORT TACK för igår! Alla gästerna var hänförda och lyriska. Vilket inslag. Vi gör allt vi kan för att försöka lista ut hemligheterna. Vi är väldigt glada att du kom och satte stämningen för kvällen”

 

Var i Helsingborg och jobbade på The Tivoli och byggstarten för det nya området som byggs nere vid knutpunkten med bland annat ett nytt Quality hotell och konferens. Med på lunchen var även Petter Stordalen och han tillsammans med övriga gäster fick se magi både från scenen och på nära håll.

 

Har varit i närheten av mina gamla hemtrakter och jobbat på Hälleviks havsbad som firade 100 år! Det blev en riktigt trevlig kväll med mingeltrolleri och en avslutande föreställning. Vidare har jag jobbat i Växjö ytterligare två gånger, en välgörenhetsgala till förmån för diabetes samt ett 90-års jubileum för ett åkeri företag. Det var två magiska kvällar och under bägge dessa dagar jobbade jag med fantastiska komiker. Under välgörenhetsgalan jobbade jag tillsammans med Måns Möller och Özz Nûjen och det blev en riktigt lyckad kväll och över 500.000:- samlades in till förmån för diabetes. Själv körde jag mingeltrolleri och 20 minuters show från scenen där jag bland annat trollade fram ett par Ravelli kalsonger som sedan blev en del av kvällen auktion. Kul att trolla fram just Ravelli kalsonger då jag själv är en gammal fotbollsmålvakt, och det var nya kalsonger som inte var använda 😉
När Braås Åkeri firade 90-år var jag där och körde mingeltrolleri och en kortare show från scenen och avslutade kvällen gjorde Thomas Petersson. Vi har jobbat tillsammans vid flera tillfällen och alltid lika kul att träffa på honom då han var en stor favorit när jag satt och kollade på släng dig i brunnen för många år sedan. Tyvärr hann jag inte se färdigt att hans del då jag skulle rulla hemåt men jag hörde skratten på väg ut.

 

Var även i Kristianstad på den nya arenan och gjorde ett gig för The Absolut Company. Fokus var på mingeltrolleri men jag gjorde även en kortare grej från scenen och det blev en riktig kanonkväll! Skratten rullade och folk hopade sig så det blev en show eller mindre föreställning vid varje nytt ställe där jag dök upp. Underbart kul! Nu laddar jag inför kommande veckor och uppdaterar er här på bloggen senare i September. Vill ni följa mig löpande hittar ni min fanpage på Facebook här och på Instagram finns jag under namnet davidperssonmagi .