1|10
2012

Hektisk vecka över.


Man ska inte klaga över att man har för mycket jobb, men det tar på krafterna. Igår var jag helt färdig och det märktes att man ansträngt både röst och kropp. Alla jobben gick bra för min del och jag fick även kört en rutin jag inte gjort på över två år. Ingen magi utan endast humor och det fungerade riktigt bra! Värre gick det för restaurangen i Malmö på vilken jag skulle möta upp en mindre grupp från ett företag och underhålla vid fördrinken. Saken var den att jag skulle underhålla dem i 30-50 minuter och sedan bege mig vidare för kvällens scenframträdande på annat ställe där mitt ljud och ljus redan stod riggat och klart. Jag kommer till restaurangen och pratar med personalen vilka säger att sällskapet redan kommit. Konstigt tycker jag eftersom jag är i god tid innan avtalad tid. Går in och kollar men ser inte min kontakt, anar oråd och ringer min bokare vilken ringer till restaurangen. Som jag trodde hade de missat bokningen och det var knökfullt! Hur löser vi situationen? Jag tar mig till deras hotell snabbt som attan och underhåller dem till fördrinken som nu intas i hotellobbyn innan de kan gå vidare riktigt försenade till restaurangen. Hade jag inte ringt eller som alltid varit på plats i god tid hade restaurangen stått där med byxorna nere och inte kunnat ta mot gästerna. Skönt när man kan hjälpa till och avvärja en mindre katastrof.