11|4
2013

Illusion

magisk illusion

Denna veckan har varit väldigt lugn med mycket kontorsarbete och möte inför framtida jobb. Bland annat kommer jag hjälpa till att tillverka och sedan också utföra en specialillusion för att trolla fram en viss nyckelperson från ett företag under ett stort möte.  Kan inte berätta mer om det nu eftersom allt är väldigt hemligt men lovar posta en uppdatering när allt är klart!

Förra veckan gjord jag ett mindre PR-gigg för ett samarbete jag hoppas väldigt mycket på framöver. Det slog väl ut och jag var väldigt nöjd med min insats och ser fram mot kommande möten föra att sätta alla detaljer. Mer information kommer på bloggen så fort allt är klart.

Annars har jag även hunnit med att göra ett jobb tillsammans med min kontorskollega akrobaten Petter Gantelius under vår gemensamma flagg Branding Entertainment. Alltid lika roligt och givande att vara två personer på ett jobb då jag som magiker annars ofta jobbar ensam. Under kvällens underhållningen hade vi vävt in företagets olika kärnvärden och affärsområden i trolleriet och akrobatiken. Detta för att enkelt, snyggt och magiskt sätta bilder på det som dagens konferens handlat om. Den här typen av jobb är alltid extra roliga att göra och här kommer verkligen min universitetsexamen i företagsekonomi och marknadsföring till sin rätt.