1|6
2017

Instagram magi

Jag försöker lägga upp lite roliga klipp med magi på mitt Instagramkonto mellan varven och jag gjorde klippet nedan med en lite rubikskub och två spelkort som blev mer populär än övriga videos. På Facebook fick den snabbt över 18 tusen visningar och ni hitter även filmen HÄR. Det kommer komma upp fler filmer och är ni intresserade av att följa mig och mitt magiska så hittar ni mig som davidperssonmagi på Instagram. Det mesta som kommer upp på min Instagram kommer även på min Facebooksida.

 

Har sedan sist gjort tre härliga event i Skåne och ett i Stockholm. Jag började med ett event på en takterrass i Stockholm med utsikt över gamla stan. Det blev en magisk kväll och vädergudarna var med oss hela tiden och gästerna njöt av solen, god mat, god dryck och av min magi. Mingelmagi när den är som bäst helt enkelt! Jag var i Malmö och gjorde en sommarfest på en innergård och även här var det kanonväder och gästerna och jag njöt hela kvällen. Det blev mycket senare än vad jag tänkt mig då jag stoppades upp flera gånger av gäster som var sugna på mer magi och det bjuder jag gärna på då! Förutom mig var även MFF spelaren Anton Tinnerholm på plats och gav en intervju och fick se lite magi 😉

 

“Hej David, En gång till tack för ditt fina arbete igår.”

 

Jag var i Ystad på Marsvinsholms slott och gård och underhöll med en magisk show under middagen och mingeltrolleri när gästerna anlände från invigningen av det nya kycklingstallet. Det blev en mycket trevlig kväll med många skratt.

 

“Hej David! Stort tack, vi är jättenöjda!”

 

Igår var jag inne i Malmö och gjorde ett mingelevent kombinerat med en kortare grej från scenen. Riktigt kul och jag passade även på att testköra några nya rutiner vilka alla fungerade bra och säkerligen bli permanenta framöver. Vi har nu gått in i Juni månad och jag har några gig kvar innan det blir lite semiter i Grekland tillsammans med familj och vänner.

 


Boka David Persson en av sveriges mest anlitade magiker till ert nästa företagsevent, kick off eller mässa. Boka konferencier, föreläsare & magiker David Persson hos Athenas.