20|3
2013

Inte perfekt men…

Mycket att göra

Det har blivit långa dagar under mars månad och jag ser fram mot en lugn påsk om några veckor. Förra helgen gjorde jag en show för personer från 33 olika nationaliteter som alla har en sak gemensamt, att de jobbar i Sverige. Av någon anledning blir de shower jag gör på engelska lite extra bra. Några av de bästa föreställningar jag gjort har varit på engelska. Jag har funderat på varför och min engelska är långt ifrån perfekt och det är kanske där förklaringen ligger, lite konstiga ord och fraser här och där som kryddar till det? Men det kan inte vara hela sanningen eftersom det inte alltid varit personer med perfekt engelska jag trollat för! Kan det ligga i det kulturella, vi svenskar är lite mer återhållsamma till en början? Jag har ingen aning men jag har funderat mycket på det. Är det någon som har några idéer så skicka mig gärna ett mail.

 

Jag har precis packat färdigt för imorgon kör jag tidigt till Vänersborg för en dag med tre konferencier jobb under en mässa. Som jag nämnt i tidigare inlägg är det alltid kul med den här sortens jobb. Dock blir det en lång resa i bil hem och jag kommer vara hemma först efter midnatt. Sen blir det upp och packa om väskan för att ta tåget till Sthlm och köra headliner på härliga Magic Bar under fredag och lördag kväll. Jag har fått hoppa in för en artist som plötsligt fick lämna återbud och  på den vägen är det. Har ni möjlighet att komma förbi så gör det! Nästa gång jag kör på Magic Bar blir till hösten så jag hoppas vi ses till helgen.

Mycket att göra och jag ska inte klaga för jag älskar mitt jobb. Men ibland skulle man själv vilja bestämma tempot.