16|10
2015

Konferencier David Persson

KonferencierVar tidigare i veckan upp i Skellefteå och trollade för en sammanslutning av olika företag som jobbar inom samma bransch. Det är alltid roligt att komma uppåt i landet och trolla för en skåning mig och nästa år har jag redan en bokning i Kiruna som jag ser väldigt mycket fram mot!  När jag bodde i Stockholm reste jag ner för att trolla och nu reser jag uppåt så det jämnar ut sig. Kvällen blev väldigt lyckad och jag testade ett helt nytt trick med sedlar från scenen som jag tror kommer kunna få en plats i min nya show som jag håller på att plocka fram för 2016! Jag kommer fortfarande jobba med min gamla show men vill jobba fram nytt material parallellt. Dels för gamla kunder som redan sett min show och för att själv utvecklas och skapa nytt material. Gör jag inte en ny show finns det nästan ingen chans för dessa rutiner att komma in i min nuvarande show då jag gjort det materialet så många gånger att det ska väldigt mycket till för att något skall bytas ut.

 

Jag är nyss hemkommen från Laholms guldkväll där jag jobbat som magisk konferencier och skött allt från scenen. Det blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt och priser som delades ut till lokala företagare. Jag gjorde ett kortare mingel innan middagen satte igång vilket var mycket uppskattat bland gästerna. Väl på scenen flöt allt på och jag såg till att vi hade ett bra tempo genom hela kvällen. Några veckor tidigare under ceremonin där de nominerade företagen tillkännagavs hade jag lämnat ett videomeddelande och ett kuvert som en cliffhanger inför kvällen. Låt oss säga såhär att innehållet i kuvertet matchade de val som åskådarna på scenen och några ur publiken fick göra. Alltid kul att göra den här typen av företagskvällar och näringslivsdagar och jag har några till planerade under hösten. Jag älskar att jobba som magisk konferencier!

 

Det är också fredag och tidigare i dag släppte vi ett nytt avsnitt av projektet 52 weeks of magic eller 52 veckor med magi och den här gången befinner vi oss på en mässa för trollkarlar. Jag har hittat några små händer och hittade på ett trick rakt upp och ner. Min filmare Jonas var på plats och hade kameran redo och nedan kan ni se resultatet. Kanske inte det bästa tricket under dessa veckor men det ser väldigt roligt ut och även om det inte ger er en wowkänsla så kanske åtminstone ett leende på läpparna.