15|5
2015

Konferencier och mingeltrolleri

52 weeks of magic

Förra veckan avslutades med att jag jobbade som konferencier på Ängelholms företagardagar på Lindab arena. Jag var magisk konferencier och höll i trådarna samt gjorde några egna magsika inslag under kvällen. Jag älskar göra den här typen av magiska konferencier jobb och gjorde ett liknande under Lund Grand Prix. Det blev en mycket mycket härlig eftermiddag/kväll och jag rev ner mycket applåder och skratt både från scenen och i minglet innan kvällens middag. Jag hann dock bli lite nervös när jag efter att ha fastnat i köer på E6:an och klockan började ticka ner tills mingelstart. Jag har dock lärt mig och är alltid ute i god tid och kom i tid både för att mingla och testa kvällens ljud.

 

I veckan gjorde jag en sponsorträff på Barsebäck Golf & Country Club och underhöll med mingeltrolleri och en föreställning. Det blev en riktigt rolig och intim kväll och kul att verkligen få jobba precis runt knuten från hemmet. Jag har varit och ätit på golfrestaurangen flera gånger och varje gång slås jag av hur vackert det är här. Precis vid havet och hade jag spelat golf skulle jag gärna tagit mig en eller fler rundor. I ett annat liv eller kanske bara senare i livet, vem vet när jag får mer tid…

 

Week 20 of 52 weeks of magic

Det är fredag och det betyder även ettnytt avsnitt av 52 weeks of magic. Det är dags för vecka 20 och den här gången har vi filmat både i Kristianstad och Bromölla. Ni får även se mina föräldrar som aldrig tidigare sett mig göra något trolleri 😉