14|10
2018

Kunskapskalaset

Det har varit fullt upp sedan sist och jag har varit och trollat i bland annat Köpenhamn och Oslo. Alltid kul att komma utanför Sveriges gränser även om Köpenhamn ligger ganska nära hemmet. I Köpenhamn var det ett företag som firade 20-års jubileum och de hade träffat mig på en privatfest för några år sedan och kommit att tänka på mig inför deras jubileum. Jag bli alltid lika glad när någon kommer ihåg och sedan tar kontakt. Är du inte tillräckligt bra eller intressant är det lätt att du glöms bort och sedan inte ligger top of mind när det är dags. Jag körde mingeltrolleri när gästerna anlände och sedan en magsik show efter huvudrätten. Det blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt och förvåning.

I Oslo hade jag den stora äran att återigen jobba för ett internationellt företag som hade ett stort möte där. Jag har jobbat för dem flera gånger tidigare och det är alltid lika kul och uppskattat. Här blev det ingen show utan endast bordstrolleri under middagen. En trevlig kväll på en fantastisk restaurang i Oslo som jag nu tyvärr glömt bort namnet på.

Igår var jag återigen på plats när Länsförsäkringar Skåne körde sitt kunskapskalas i Helsingborgs Arena. Det är tredje året jag har fått äran att vara med och det här året fick jag även ta klivet upp på den stora scenen och bli en del av kunskapsshowen. Beppe Singer höll i trådarna, busbandet var husband och Johan Holmström framförde bland annat sin låten snoppen & snippan. Oskar Zia körde några låtar och jag hade två ingångar där jag skapat nummer som handlade om de fyra elementen jord, luft, eld och vatten. Mycket folk och vi körde samma show två gånger under dagen. Förutom detta fanns jag innan showen på golvet som magisk mood manager och underhöll barn och vuxna på nära håll med min magi. Det blev en härlig dag och eftermiddag och vi får väl se om det blir ett fjärde år!? 😉

Veckan som kommer är det bland annat Västerås och Malmö som gäller och en massa möten inför kommande arrangemang. Jag har en hel del planerat framöver och allt kommer upp här på bloggen efterhand. Det ser ut att bli en fullmatad höst och det är redan en hel del bokat in på 2019 vilket är kul.

 


Vill ni boka underhållning till kommande event? Läs mer om vad jag kan erbjuda just er HÄR eller hör av er på info@davidpersson.se