4|3
2019

Las Vegas

Det blev en resa till Las Vegas tillsammans med min producent för AVSKALAT som vi kommer köra på Slagthuset i Malmö under april månad. datumen är som sagt satta till 11/4 samt 12/4. Från början tänkte vi ha fredagen innan påsk samt fredagen efter påsk men det fungerade inte då Slaghuset hade hela huset bokat veckan efter påsk. Nu kör vi torsdag och fredag vilket har sina fördelar att vi direkt efter torsdagen enklare kan göra mindre justeringar. Jag har manuset i stort sett redan klart och den slutgiltiga listan med effekter valde vi ut under vår Vegas resa. Nu blir det receptioner av AVSKALAT på dagarna och magiska jobb på kvällarna.

Vegas då? Det var fantastiskt som alltid, vi bodde på Paris Paris mitt i smeten och hade fullspäckat schema mod shower vi ville se. Min producent Jojje var där för första gången och det är alltid extra kul att se andras reaktioner när de möter Vegas för första gången. Han älskade Las vegas och vi har redan pratat om att göra om resan nästa år! När vi landat och checkat in på hotellet gick vi för att köpa biljetter några dagar framåt och samma kväll såg vi Chris Angels show på Planet Hollywood. Det var en käftsmäll rakt i ansiktet, högt tempo, mängder av illusioner och Chris Angel växlade mellan flera olika karaktärer på scenen. Hög musik och tempo var precis vad vi behövde för att inte somna efter den långa flygningen.

I övrigt såg vi även: O med Cirque du Soleil, Absinth, David Copperfield, Mike Hammer samt Matt Franco. O var helt magisk, den vill jag se igen! Absinth är grym på sitt sätt, den mest politisk inkorrekta show sök finns tror jag. David Copperfield var ok, det märks att han gör showen sju gånger i veckan, manuset är som ett rinnande vatten och det blir lite tråkigt. Nu ska jag säga att när jag såg showen för två år sedan upplevde jag det inte så. Men nu andra gången hade jag kunnat vara utan denna show. Matt Franco var precis tvärtom, han är ung och ville vara där! Trolleriet helt ok med några originella saker annars mycket standard material. Roligt är att Jojje fick vara uppe på scenen samt att vi hamnade på bordet där en borttrollad mobiltelefon dök upp. Absolut sämst var Mike Hammer, dåligt trolleri blandat med väldigt låg humor gjorde detta till resans bottennapp.

Vi såg även ny NHL laget Las Vegas Golden Knight. Jojje är väldigt hockeyintresserad och fixade plåtar till matchen. Vilken inramning och vilken match, Las vegas vann och det blev en bra kväll på stan.

Väl hemma från Vegas satte jag mig direkt i bilen efter att jag bytt om för att åka till Halmstad och ett trollerijobb där. Jag gjorde en liknande sak när jag kom hem från New York för något år sedan men detta var sista gången! Det var ingen rolig resa hem efter kvällen trollerijobb i Halmstad och jag var rejält trött och jetlaggad.