11|4
2015

Lund Grand Prix 2015

David PderssonVilken kväll det blev under Lunds kommuns näringslivsgala LGP eller Lund Grand Prix som förkortningen står för! Förra året fick jag förtroende att agera moderator under dagen och det här året var jag konferencier under festkvällen. Jag njöt varenda sekund från det att minglet startade tills dess att sista tonen ljudit från scenen. Med under kvällen var även den fantastiska duon Stefan & Kim, har ni aldrig sett dem live har ni verkligen missat något! En underbar mix av humor och alla möjliga musikstilar!

 

Jag gjorde några egna magiska trollerinummer från scenen samtidigt som jag såg till att kvällen flöt på och intervjuad de som fått årets utmärkelse i Lunds näringsliv:

Utmärkelsen Årets Företagare delas varje år ut lokalt, regionalt och nationellt av Företagarna. Kriterierna är de samma över hela landet och det blev Mats Lindborg, Herman Lindborg och Thomas Lindborg på Lindinvent AB som tog hem årest pris.

Utmärkelsen Årets Nyföretagare delas varje år ut lokalt där det finns Nyföretagarcentra och nationellt av stiftelsen Jobs and Society och det blev Max Schori på Position Research & Consulting AB som hämtade hem det här!

Utmärkelsen Årets Lundaköpman delas varje år ut av Handelsföreningen i Lund och Handelsföreningens i Lund Stiftelse och Marcus Nyberg och Fredrik Lundegård på Mat och Destillat vann en här utmärkelsen. De fick även hjälpa mig med ett magsikt litet nummer 😉

 

Stefan & Kim lyckades även få mig att sjunga några toner under kvällens avslutningsnummer vilket jag från början var skeptisk till men det blev riktigt lyckat och bra. Vi får väl se om det blir någon inblandning under Lund Grand Prix nästa år men oavsett så har det varit två fantastiska år och oerhört kul att få vara med igen, tack!