2|3
2017

Magi & Event

Då är vi inne i mars och det ser ut att bli en riktigt hektisk månad med första jobbet nu på lördag den 4/3 vid Lunds universitet. Gjorde det här jobbet även förra året och det är en diplomeringsceremoni och mitt i den har jag fria händer att köra en show på 50 minuter. Hur kul som helst och allt sker på engelska då det är deltagare från flera olika länder som satsat på kompetensutbildning. Det blir en hel del jobb på engelska varje år och det är alltid riktigt kul!

 

Annars har jag sedan sist varit konferencier och underhållare när den stora björnen Skoda Kodiaq skulle visas upp i Malmö. Skoda hade bjudit in till ett event och visning av sin nya SUV Kodiaq på Quality hotell view. Förutom lite problem med ljudet blev det en lyckad och mycket trevlig kväll med trolleri, magi och underhållning. Bilen då? Måste säga att den verkligen såg magisk ut och jag ser fram mot att provköra den så fort det ges möjlighet.

 

Förra veckan gjorde jag två jobb och det första var i Malmö. Det var ett gäng där de flesta var 60+ och ibland kan man bli lite orolig när det är en allt för homogen grupp oavsett på vilket sätt. Men det är alltid en falsk oro och det blev en riktigt härlig kväll med väldigt mycket skratt och magi. Bra förutsättningar med scen, ljud och ljus samt närhet till publiken. Förmedlingen som bokat mig hade fått följande efter avslutat uppdrag från slutkunden:

 

“Vi var jättenöjda, David var en riktig fullträff alla skrattade o var väldigt nöjda. Något att rekommendera . Toppen!”

 

Det andra jobbet förra veckan var uppe i Göteborg för en del av Volvo koncernen. Jag körde en magisk helkväll med mingeltrolleri och avslutade sedan middagen med en magisk scenshow. Det blev väldigt lyckat och både kunden och personalen på stället verkade mycket nöjda. Fick följande från min kontakt och kund:

 

“Hej David,
Tack för en helt fantastisk show och uppträdande av dig, det gjorde du bra!
Dina shower har varit ”veckans snackis här på jobbet”.
När jag hämtade scenen i lördags så frågade även personalen på XXX efter din kontakt så jag försåg dem med denna. Så vem vet du kanske får fler uppträdande där inom kort….”

 

Nästa vecka har jag tre dagars jobb inbokade och kommer underhålla som magisk konferencier i både Motala och Skövde. Förutom gig i Sverige kommer jag även under mars månad resa till Salzburg i Österrike och underhålla för ett svenskt företag som håller konferens där och det ska bli riktigt kul!

 


Boka magiker David Persson! Professionell magiker och trollkarl som skapar magisk underhållning vid ert nästa event. David trollar över hela Sverige och nedan finns ett axplock av städer där han under 2016 trollat och skapat magisk underhållning:
Stockholm – Göteborg – Malmö – Uppsala – Helsingborg – Halmstad – Växjö – Kristianstad – Borås – Jönköping – Linköping – Norrköping – Varberg – Falkenberg – Kiruna – Karlstad – Uddevalla – och många fler…