3|7
2018

Magi och sommar

Igår gjorde jag det sista jobbet innan lite semester och på torsdag flyger jag med familjen till Grekland. Det ska bli väldigt skönt med lite ledighet då det varit väldigt mycket trolleri och magi den senaste tiden kombinerat med mycket resande. Jag får se om jag lyckas hålla mig helt borta från trolleriet under de här två veckorna. Vi kommer dock hem en torsdag och lördagen efter hemkomst har jag ett trollerijobb inbokat så jag tror det ska gå bra i Grekland 😉

Annars är det mest bröllop som finns inbokat lite här och där under sommaren men jag har valt att vara mycket ledig med familjen för jag vet redan nu att hösten har en bra beläggning och mer kommer dyka upp när semestrarna börjar närma sig sitt slut.

Igår var jag som sagt och körde mingeltrolleri och magisk show i Malmö och det blev en mycket härlig kväll med mycket skratt och magi. Jag har också ett samarbete tillsammans med utmaningarnas hus i Malmö som husmagiker till deras event och konferenser vilket är jättekul! Jag har varit där och jobbat två gånger i början av juni. Utmaningarnas hus är fantastiskt om man vill aktivera sina medarbetare och avsluta kvällen med god mat, dryck och underhållning. Allt under samma tak och är ni intresserade så kika in på deras hemsida som ni hittar HÄR!

Jag gjorde ett mycket kul event på Falkenbergs strandbad med mingelmagi och close up show dit vilka gästerna kom i mindre grupper och upplevde magi på mycket nära håll. Jag hade tänkt gör tre stycken föreställningar men det blev väldigt populärt så totalt blev det fem stycken. Det är något visst med att stiga in i ett rum och sätta sig sig ner för en show där allt händer rakt framför ögonen. Det var också väldigt viktigt för mig att testa några nya saker inför ett kommande projekt som börjat ta form i mitt huvud. Mer om detta i ett senare blogginlägg.

Ett annat projekt som kommer ha premiär redan nu under Augusti är Malmö Magic Mafia som jag är initiativtagare till.  Vi är ett gäng trollkarlar och artister som kommer skapa en ny experimentell föreställning inför varje tillfälle. Vi har premiär och kör första föreställningen den 13 augusti under Malmöfestivalen. Det är helt gratis då det går under festivalens flagg och vi kommer hålla till på Blå båten. Tanken är att det ska bli ett återkommande arrangemang varannan månad framöver med en gästartist varje gång. Vill ni veta mer och hålla er uppdaterade på kommande föreställningar så gå öin och gilla vår Facebooksida Malmö Magic Mafia!

 

Passar på att önska er alla en härlig sommar!