19|2
2016

Magic Bar & David Persson

Magiker David PerssonSitter på tåget på väg upp för två kvällar på underbara Magic Bar i Stockholm. Ikväll är det fullsatt vilket alltid är kul och det finns endast ett fåtal platser kvar till lördagens föreställning om någon skulle vilja kika förbi. Det blir mingeltrolleri i restaurangen som avslutas med show från scenen!

 

Hade en grym publik i Ljungby för några veckor sedan när nya Ljungby arena skulle invigas! 3600 personer i publiken tror jag är någon slags rekord för min del. Delade bland annat scenen med Sean banan, Carola och den alltid lika trevliga och charmiga komikern Thomas Pettersson. Vi pratade en stund efter showen och jag berättade att han var en stor inspiration för en ung David Persson som växte upp med släng dig i brunnen! Jag kommer ihåg hur jag och pappa brukade sitta och titta på detta och skratta. Jag berättade att jag sett honom i Bromölla för många många år sedan när jag var i unga tonåren och att jag verkligen då tänkte att det där vill jag också kunna göra. Vi behöver alla lite då och då få höra att vi är uppskattade, det spelar ingen roll hur känd du är eller om du bara visar uppskattning för dina nära och kära med ett samtal eller en blomma. Mer kärlek och blommar åt varandra!

 

Var tillbaka i Bromölla där jag jobbade som magisk konferencier på en jobbmässa. Alltid lika kul att få komma tillbaka till de scener man vuxit upp på och besöka dem igen. Jag höll i programmet från scenen och bjöd de inbjudna ungdomarna och utställarna på flera nummer. Har ett helt nytt nummer med en lånad sedel som jag själv tyckte fungerade riktigt bra och jag kommer fortsätta jobba med denna under våren.

 

Jobbade på en invigning av hotell Riviera strand i Båstad som är ett underbart beläget hotell med inrikting mot barnfamiljer. De hade ett helt nytt poolhus som skulle invigas och jag fanns på plats och körde mingeltrolleri och en liten show. Jag kan verkligen rekommendera det här hotellet om ni har barn, det är fantastiskt och vi kommer definitivt göra fler besök här. Jag hade turen att kunna ta med mig familjen och ligga över vilket blev en riktig höjdare. Min dotter som snart är fyra har aldrig sett mig uppträda live och detta var första gången vilket var kul. Lägg då till mycket bad, strandpromenad, tacobuffé till barnen och skaldjursbuffé till de vuxna, en våningssäng och rosa trappa till baren så kan ni förstå att hon hade en riktigt härlig delux upplevelse som en liten prinsessa 😉