21|1
2012

Magisk showrestaurang

I helgen körde jag Headliner på underbara magic bar i Stockholm. Sveriges enda showrestaurang där det går att uppleva magi tis-lördag! Jag försöker komma upp och jobba där minst två gånger per år mellan alla event och företagsgigg som ligger bokade. Ett underbart ställe att testa nya idéer eller trick innan man plockar in dem i sin akt. Det var som vanligt fullsatt både fredag och lördag och jag fick två viktiga genomdrag på min kommande SM-akt om lite mer än en månad. Det var första gången jag provade musiken jag valt till akten och jag är nöjd och det blir bara några mindre ändringar tidsmässigt. Skönt var det även att från publikens håll höra ”nej, det kan inte vara sant” under ena delen av korttricket där essen byter plats med kungarna. Jag är på rätt väg och ser fram mot SM!