5|2
2016

Magiker David Persson live

Magiker David Persson

Förra veckan var jag i Örebro och gjorde en riktigt rolig magisk föreställning och publiken fullkomligt knockades av min avslutning på showen! Jag har under en längre tid testat flera olika alternativ för att få den perfekt och tror att jag äntligen har hittat rätt! Jag kommer och kan inte berätta mer än så utan det måste upplevas live 😉

 

Jag såg också under förra veckan två shower live med trolleri. Först ut var Carl-Einar Häckner och hans föreställning Skärvor som jag tyckte var det bästa jag sett av honom! Nu missade jag tyvärr hans show “Swedish meatballs with lingon” som jag också hört skulle vara riktigt bra och kan inte jämföra dessa. På söndagen tog jag återigen med mig min dotter och hennes kusin till Lund för att se Tobbe Trollkarl. Tobbe är en fantastisk barn och familjeunderhållare och jag rekommenderar alla som har barn att gå på en föreställning när ni har möjlighet!

 

Det är inte ofta jag uppträder publikt men nu i Februari kan ni se magiker David Persson live på magic bar i Stockholm den 19 och 20/2. Det var ett tag sedan jag var där och det ska bli otroligt kul att återigen ta plats på den intima scenen och underhålla publiken. Jag har inte helt bestämt mitt program men det lutar åt några gamla godingar, blandat med lite nytt och saker som legat i dvala ett tag. Jag hoppas vi ses där.

 

Ibland uppträder jag för 30 personer och i morgon kommer jag gå upp på scenen till 3000 personer när Ljungby Arena ska invigas. Jag är inte ensam på scenen utan publiken kommer också få se Carola, Rockom, Sean-Banan och Thomas Pettersson. Det kommer bli otroligt kul och jag ser verkligen fram mot detta.

“Invigningsshowen börjar klockan 19 och inleds i magins tecken med David Persson. Därefter följer en härlig blandning med Rockom, Sean Banan, Thomas Pettersson och Carola. Showen beräknas avslutas framåt kl 23.”

 

Jag kommer även under helgen så mycket jag hinner och kan vara med på bröllopsmässan i Malmö. Jag finns där tillsammans med dicso & company och berättar hur jag kan vara med och skapa magisk bröllopsunderhållning på era bröllop. Vill ni veta mer om bröllopsunderhållning så går det bra att kika in på www.magiskbrollopsunderhallning.se Där  finns mer information om vad jag erbjuder vid dessa tillställningar. Vill ni boka en professionell magiker eller trollkarl till ert företagsevent så kika in på www.davidpersson.se/magiska-akter eller hör av er så kan jag berätta mer om hur vi tillsammans kan skapa magi!