6|11
2015

Magiker Halmstad

52 weeks of magic

Igår var jag i Örebro och jobbade som magiker på ett stort event med kunder och leverantörer. Jag körde upp från Skåne och efter en snabb vända på hotellrummet tog jag mig till Solars lokaler där eventet skulle ske. Det var från början tänkt att jag endast skulle köra mingeltrolleri men det var en så härlig känsla i lokalen och bland alla gäster att jag efter prisutdelningen bad om några minuter och det blev riktigt bra. En mindre magisk show med två kortare nummer för alla gäster fick avsluta min kväll hos Solar.

Just nu sitter jag på hotellrummet här i Örebro och skriver i bloggen men skall snart packa ihop och bege mig till Halmstad och Hotel Tylösand där kvällens föreställning kommer ske. Det blir en fyra timmar plus i bilen men ser redan fram mot att få trolla och underhålla för kvällens publik.

 

Det är fredag och det betyder att ett nytt avsnitt av 52 weeks of magic ligger uppe och även denna gång är vi på Science fiction mässan i Helsingborg. Det är ett litet trick med en kortlek, en osynlig tärning och åskådarens fantasi som står på menyn. Ett riktigt kanontrick och helt omöjligt om du frågar mig, men tro aldrig på vad en trollkarl säger utan kika själv och bilda dig en egen uppfattning 😉