20|11
2015

Magiker julbord

julbordVeckorna rullar på och jag gjorde i veckan de sista två jobben av sex showkvällar i Växjö och i kväll väntar årets första julbord. Jag kommer jobba som Magiker på ett julbord för ett företag uppe på HIPPs festvåning i Malmö. Mingeltrolleri och show står på schemat och så ska det bli spännande att känna doften av (och äta) lite julbord under kvällen. Det kommer dock bli en hel del julbord fram till den 20/12 då jag har mitt sista gig som magiker innan jag tar lite julledigt. Dessutom är det ju snart premiär på årets julshow Christmas Super Circus som kommer bli otroligt kul att göra men vi kan väl säga såhär att det inte direkt är julbordet jag längtar till på julafton utan allt annat.

 

I morgon är det dags att ta mig till Markaryd för att vara magisk konferencier och underhålla 800 gäster. Det kommer bli en utmaningen men otroligt kul ska det bli!

 

Det är fredag och det betyder att ett nytt avsnitt av 52 weeks of magic ligger upp och den här gången är vi Sölvesborg och jag kör två trick den här veckan. Det ena är ett mynttrick och det andra är The great vanishing apple! Mycket nöje och trevlig helg.