26|3
2015

Magiker & konferencier

Magiker & konferencier

Förra helgen var jag uppe Stockholm och gjorde ett mingeljobb under två dagar i en nyöppnad bilhall. Andra gången för samma företag på kort tid och väldigt kul att få förtroende igen. Det är det bästa betyget jag kan få när samma företag bokar mig igen! Idag har jag jobbat som magiker och magisk konferencier på en stor tillställning i Vänersborg för femte året i rad! Jag presenterade och delade scen med Alex Schulman som gillade min energi som magisk konferencier, kul!
Med under både dagen och kvällen var också de trevliga grabbarna i bandet State of Drama som spelade från scenen. Sångaren Emil höll också en inspirationsföreläsning för elever som kanske kommer läsa Ung Företagsamhet under nästa termin. Inspirerande och mycket bra!

 

Själv jobbade jag vid både invigning och under de två prisutdelningar som ägde rum samt minglade bland alla elever och utställare. Det har varit en helt fantastisk dag och jag fullständigt njöt av varje sekund från scenen och grym respons på de trollerinummer jag vävde in. Det är något magiskt att se alla dessa härliga ungdomar och deras fantastiska idéer och många av dessa kommer utvecklas till riktiga företag. Ung företagsamhet som ligger bakom gör ett suveränt jobb inte bara för dessa gymnasieskolor utan för Sverige! Är det något vi behöver mer utav så är det företag, fler företag betyder fler anställda som betalar skatt och så snurrar hjulen…

Det blev en lång dag och klockan är nu efter 23:00 och det är dags att krypa ner i sängen för imorgon beger jag mig till Ulricehamn för att trolla och underhålla än en gång.