13|11
2015

Magiker Växjö

52 weeks of magic

Under måndagen och tisdagen var jag i Växjö och gjorde föreställningar och nu har jag gjort fyra av sex shower för vårdpersonal i Ljungby kommun. Nästa vecka kör jag resterande två föreställningar på restaurang Kök 11 i Växjö. Förra omgången gick riktigt bra men till den här veckan hade vi en helt ny dukning och istället för att ha folk på två sidor om scenen fanns nu publiken rakt framför. Ni kan själva gissa vilken dukning jag föredrar!? Även om det gick väldigt bra sist är det mycket bättre att ha publiken rakt framför och nära scenen. Det var som dag och natt och det blev två kanonkvällar och som magiker i Växjö njöt jag från scenen. Jag ser redan fram mot nästa vecka då jag kommer tillbaka igen.

 

I morgon är det dags att trolla för Riksbyggen i Helsingborg som firar 75 år och det blir några timmars jobb under för och eftermiddagen. Det kommer bli mingeltrolleri och show i vilken jag kommer testa ett par nya nummer som kommer användas under årets Christmas Super Circus!

 

Det är fredag och det betyder ett nytt avsnitt av 52 veckor med magi och det hittar ni nedan. Denna vecka är det en kortlek, en penna och en tändare som står i fokus. Trevlig helg och mycket nöje!