7|10
2019

Magisk höst

Sommaren gick snabbt och det var längesedan jag skrev ett inlägg här på bloggen nu men ska försöka bli lite bättre framöver. Under sommaren har det varit ganska lugnt rent jobbmässigt för mig även om jag faktiskt gjort några sommarfester och bröllop. Just den här sommaren hade jag ett eget bröllop att tänka på så medvetet valde jag att tacka nej till flertalet förfrågningar. Vilket var bra då det varit mycket fixande inför vårt eget bröllop. Nu är både bröllopet och sommaren 2019 historia, september har redan försvunnit och vi är inne i oktober!

Under både september och nu i början av oktober har jag hunnit med en massa jobb plus en bröllopsresa till Italien. Jag har bland annat varit och jobbat på underbara och anrika Berns salonger. Jag har varit där och jobbat flera gånger och det är verkligen magiskt. Det blev en grym kväll med extranummer och inklappning vilket alltid är kul.

Nu tänker jag inte skriva mer om gig som ligger längre tillbaka utan fokusera på helgen som var. Det var en riktigt galen lördag. Jag jobbade onsdag, torsdag och hade fredagen ledig med familjen. Lördagen innehöll två jobb, en invigning utanför Eskilstuna vid lunchtid och sedan ett kvällsevent på Hotel Tylösand i Halmstad. Jag körde hemifrån strax efter klockan sex på morgonen för att ta ett flyg från Ängelholm vid åttatiden. Bilen var lastad med ljud och ljus som jag skulle sätta på Tylösand senare samma dag. Inga problem med flyget och hyrbilen stod redo vid Bromma när jag landat. Jag hade strax över timmen till invigningen utanför Eskilstuna och trafiken flöt på bra. Jag var framme strax innan 11 ombytt och klar. Körde lite mingel och avslutade med en liten magisk show och var klar klockan 12. Snabba ryck med andra ord men mitt flyg gick från Bromma 14:15 och jag planerade att hinna äta lunch innan planet skulle lyfta. Jag kom iväg som planerat och skulle enligt min GPS vara framme 13:15 men halvvägs började ankomsttiden ändras och tillslut fick jag reda på att det hade skett en olycka och att trafiken stod stilla. Min GPS gav mig förslag på alternativa rutter för att spara tid och jag körde efter dessa. Trafiken flöt på väääääääldigt långsamt och jag var 100% säker på att jag skulle missa mitt flyg, det såg inte bra ut.

Eftersom det var lördag så var 14:15 det sista flyget från Bromma till Ängelholm. Min fru (nu slipper jag skriva sambo 🙂 ) hade kollat upp alternativ men det hade betytt taxi från Bromma till Arlanda och sedan flyg till Köpenhamn och sedan vidare till Ängelholm för att plocka ut bilen. Det hade blivit körigt och väldigt jobbigt. Jag hade garanterat missat mitt mingel på Tylösand men hunnit dit för att göra en föreställning. Som tur var slapp jag detta alternativ och när trafiken väl släppte så var det bara att trycka på gasen. Jag kom fram och var igenom säkerhetskontrollen lagom till att de skulle börja borda planet. En lättnad…

Det blev ingen lunch vid 13 utan jag tog lunch i Halmstad vid 16:30 istället. Satte ljud, ljus och körde mitt mingel och inväntade sedan kvällens show med ett leende på läpparna. Jag var väldigt tacksam över att allt gått vägen. Showen blev grym och kunden var helnöjd! Jag kommer nog tänka till en extra gång innan jag bokar in två gig med så många moment som måste klaffa, inte bra för hjärta och nerver.

Vill ni boka en magiker till kommande event? Kika in under magiska akter för att se vad jag kan erbjuda er!