22|8
2016

Magisk höst

Då är jag tillbaka i bloggen och hösten har dragit igång på allvar. Jag har hunnit med att göra två bröllop under augusti, ett i Stockholm och ett i Falkenberg. Fick dagen efter bröllopet i Falkenberg följande mail från brudparet:

 

“Återigen, stort tack för grymt bra underhållning igår. Alla våra gäster var sjukt imponerade och du är fantastiskt proffsig! ”

 

Ska ni gifta er eller vill veta mer om hur jag jobbar på bröllop kan ni läsa mer på min hemsida som riktar sig mot bröllop och ni hittar den på www.magiskbrollopsunderhallning.se Det går också att läsa lite mer i följande inlägg från bloggen: Bröllopsunderhållning

 

Höstens företagsevent har också startat och det började med en stor kick off för svenska HILTI där jag tillsammans med Petter Gantelius stod för magisk underhållning och agerade konferencier under kvällen. Det blev en riktigt toppenkväll och jag tror även de drygt 350 medarbetare som var på plats håller med. Med oss under kvällen var även det fantastiska bandet poplabbet!

 

Igår var jag utanför Kristianstad och gjorde ett 50-års jubileum för ett företag och det blev både mingeltrolleri och magishow från min sida. Showen avslutades med en stående ovation och givetvis ett extranummer. En otroligt rolig start på hösten och det kommer rulla på fram till jul. Mycket är redan bokat och av erfarenhet vet jag att fler datum kommer trilla in den närmaste tiden. Funderar ni på att boka underhållning till hösten så hör av er så snabbt som möjligt för de populäraste datumen kan redan vara borta. Under november december är det redan ganska tjockt i och med att jag likt förra året kommer göra julshower på slagthuset nere i Malmö.

 

Vidare kommer den här veckan innehålla tre företagsevent på onsdag, torsdag och fredag. Snart är det september och hösten kommer göra sitt intågande på riktigt. Passa på att njuta av solen så mycket ni kan innan det blir kallare och då får ni värma er med bra shower och underhållning istället 😉