25|12
2015

Magisk jul

Magisk julSista jobbet för året gjorde jag i Halmstad för personalen på hotell Tylösand. Per Gessle skulle varit med men hade fått sent förhinder och istället blev det trolleri för hans fru och alla övriga som på något sätt jobbar med Hotell Tylösand. Det blev en riktigt lyckad kväll och mitt inhopp från scenen rev ner väldigt mycket applåder och skrattsalvor.

 

Sista föreställningen på Christmas Super Circus blev kanon  och innan det var dags att köra blev jag bokad till nästa år igen! Otroligt kul att veta redan nu vad jag ska göra julen 2016. Det kommer bli nya musikartister men övriga stannar kvar och så mycket vet jag att det kommer bli en ABBA inspirerad jul 2016 😉

 

Jag hoppas ni alla haft en riktigt bra och magisk jul, idag är det juldagen men också fredag och det betyder att det är dags för sista klippet i projektet 52 Weeks Of Magic! Den här gången har vi filmat backstage från årets julshow Christmas Super Circus på slagthuset och ni kan skymta både Thomas Di Leva och Amanda Fondell i klippet. Lite dåligt ljus men vi tyckte det blev ett bra avslutningsklipp med lite julkänsla. Jag hoppas ni gillar det och tack till alla som följt projektet under året. Nu blir det några veckors paus innan det är dags att starta upp igen.