8|12
2016

Magisk julshow

Magiker David perssonIkväll blir det ytterligare en magsik julshow på slagthuset i Malmö och det blir den sjätte i ordningen utav tio stycken totalt. Vi kommer köra tre kvällar denna vecka och sedan blir det de sista två fredag och lördag i nästa vecka och efter det tar jag julledigt. Förra veckan var fullmatad med två magiska julshower fredag och lördag. Dessutom var jag iväg och gjorde tre företagsevent onsdag, torsdag och söndag. Under onsdagen var jag uppe i Stockholm och bjöd ett gäng konsulter på en magisk julshow som innehöll både mingeltrolleri och show. Efter en natt på hotell begav jag mig vidare till Växjö där ett företag skulle fira 40-års jubileum. De höll till på (enligt mig) en av Sveriges vackraste teatrar, Växjö teater. En helt underbart magisk och mysig lokal. Jag gjorde mingeltrolleri när gästerna droppade in och avslutade med en show från scenen och det blev en mycket kväll. Allt filmades och jag hoppas kunna ta del av materialet så får vi se om det kan vara något att använda.

 

Fredag och lördag var det som sagt dags att köra magisk julshow på slagthuset och det blev två bra kvällar. Från början trodde jag inte mina ingångar under julshowen skulle ta så mycket plats men det blir en hel del ingångar och trolleri från min sida. Jag har det här året verkligen utmanat mig själv och plockat in tre nummer som jag personligen inte riktigt gillat men sett att publiken tycker om. Det tricket jag tyckte minst om när vi startade är det nummer jag verkligen ser fram mot att göra varje kväll. Det är konstigt hur man kan ändra sin uppfattning och många gånger måste du köra det flera gånger framför en levande publik för att förstå potentialen. Kul att bli överraskad och jag tror att jag kommer fortsätta plocka in nummer jag ratat till nästa år vad det nu än blir 😉

 

Söndagen spenderade jag tillsammans med NCC som hade ett mingel i sina nya lokaler ute vid Emporia i Malmö. Det blev mingeltrolleri och en mindre spontan show. Kort och gott var det en fullmatad och lyckad vecka. Den här veckan har börjat sämre med två väldigt förkylda barn som dessutom åkt på ögoninflammation. Så det har varit VAB hela veckan och själv började jag känna mig förkyld och hängig redan under helgen men the show must go on och med lite alvedon i kroppen kommer man långt.

 


Boka en professionell trollkarl som skapar oförglömlig underhållning med mycket humor och publikmedverkan vid ert nästa företagsevent, fest eller konferens. Kontakta mig här!