10|12
2015

Magisk kväll

Magiker David PerssonDå har vi kört hälften av våra julshower på slagthuset och vilka kvällar det blev förra helgen! Den ena kvällen var helt knökfull med 500 gäster och den andra kvällen var det mindre med folk men en underbart härlig gemytlig stämning i lokalen. Petter och jag har hittat rytmen i vårt gemensamma golfnummer som är helt unikt. Vi var dock tvungna att köra vårt reservtrick istället för vårt golfnummer kvällen när det var knökfullt på grund av att det inte fungerade med dukningen rent praktiskt. Vårt reservnummer går inte av för hackor det heller utan är vår version av sedel i citron. Jag ser fram mot att få köra vårt golfnummer  nu till helgen igen då vi verkligen har hittat och lyckats få fram mycket mer humor i tricket än vi från början trodde. På bilden ser ni hur jag och Petter går igenom och planerar kvällens nummer inför Christmas Super Circus. I morgon kommer jag köra julshow på slagthuset men innan dess ett kortare inslag på en advokatbyrå som har julfest. Tidigare i år har jag gjort ett par jobb för just advokatbyrås och fick i veckan följande citat mailat till mig:

”Vi vill definitivt rekommendera David till er som söker något speciellt för ett event. Vi anlitade David för ett klientevent och vi kan inte vara mer nöjda. Gästerna som var här kände inte varandra och var till en början något tillbakadragna. Kvällen slutade i succé och samtliga var lyriska över vad David och kvällen erbjöd. David är otroligt skicklig och är den ultimata underhållaren. Vi ger honom därför våra allra bästa rekommendationer!”

 

Alltid kul när kunderna själva säger att de vill ställa upp med ett citat och jag ser fram mot att ge även morgondagens advokatbyrån en riktgt härlig och magisk kväll!

Tidigare i veckan gjorde jag ett riktgt kul gig på Bjärred kallbadhus för en avdelning inom sjukvården som jobbar med smärtlindring. Det var både mingeltrolleri och show som var bokat och det blev en riktigt kul och magisk kväll. Det är så härligt när man redan under minglet upptäcker att här finns det väldigt stor potential för att göra en helt fantastisk magisk show! Alla var glada och det var inga sura miner någonstans. Jag skulle göra 30 minuters show, efter 30 minuter viskade jag i ett applådögonblick till hon som bokat mig frågan om jag skulle runda av. Hon skakade på huvudet och sa kör på, det gjorde jag och mina 30 minuter blev 50 minuter istället! Efteråt när vi pratade tyckte hon att mina 30 minuter gått så väldigt snabbt, jag berättade att vi faktiskt kört på i 50 minuter och då skrattade vi båda rejält.

Nästa vecka är sista veckan jag jobbar innan det blir ledigt över jul och nyår. Fyra jobb på fem dagar och så har vi även avslutning med julshowen på fredagen. Det känns som om det var igår vi började de inledande samtalen om julshowen och nu är vi mitt inne i den och nästa vecka är allt över…