17|4
2015

Magisk underhållning vecka 16

52 weeks of magic

Vi började så smått tröttna på klippen som vi filmat under förra sommaren och kände att vi ville ha lite nytt material att jobba med för att kunna lägga upp så bra film och magiska effekter som möjligt. Visst finns det fler effekter att hämta från det gamla materialet men tillslut tröttnar man och därför bestämde vi oss för att filma ytterligare omgång. Den här gången stack vi iväg till Kristianstad med omnejd och filmade både från gatorna i Kristianstad och på lite olika ställen. “Påskspecialen” i vecka 14 är även det klippet filmat under denna lilla roadtrip. Den här veckan är det gatorna i Kristianstad som gäller och jag träffade även på en gammal bekant.

 

Veckans trick är ett gammalt trick som jag gjorde väldigt mycket för många år sedan men som med mycket annat föll den i glömska. Nu har den fått nytt liv igen och jag har börjat använda den mer och mer. Jag gillar tricket och dess enkelhet, en påse med en joker i och sedan sker magin som ni kan se i klippet…

 

 

Sprid gärna länken om ni gillar tricket och glöm inte att ni kan gå in och prenumerera direkt på 52 weeks of magic på youtube för att få tillgång till nästa veckas trick först av alla.