20|2
2015

Magisk underhållning vecka 8

52 weeks of magic

Fredag och sportlovet börjar gå mot sitt slut! Själv har jag varit ledig med min dotter och det har varit grymt kul och skönt att inte ha några trollerijobb inbokade under veckan. Istället för att jobba med mitt trolleri har vi kunnat hitta på en massa roliga saker. Med det säger jag inte att trolleri är tråkigt men det har varit skönt att för en gång skull koppla bort den sidan nästan helt och hållet för det kommer att bli väldigt mycket av den varan under våren med alla kick offer och event som kommer. I början av veckan passade vi på att besöka vårt torp som finns i familjen och var en helt underbar plats när jag var barn. Lika kul som jag tyckte det var då tror jag min dotter tyckte det var nu.

 

 

Veckan innan sportlovet körde jag två showkvällar på Magic bar i Stockholm vilket alltid är kul. Testade två nya rutiner varav en kan bli en riktig guldklimp! Första kvällen var det lite mindre folk men effekten spelade mycket bättre än vad jag trott. Dagen efter var det mer folk och bra tryck i lokalerna och då händer det som ibland händer när man ska köra nytt material mellan beprövade trick, jag glömde helt enkelt av det! Jag kom på det försent när jag lämnat scenen och det fanns ingen chans att försöka fånga upp publiken igen. Det var bara att bita i det sura äpplet och veta att det hade gått mycket bättre denna kväll med de små ändringar jag hade planerat… Det andra nya numret fungerade bra men det kommer behövas en hel del finjusteringar för att få publiken att verkligen uppleva och få ut det mesta av denna helt omöjliga effekt. Jag kommer inte ge upp, men det kommer ta lite längre tid än vad jag först trott.

 
Det är fredag och det betyder en ny film i projektet 52 weeks of magic och även den här gången besöker vi Sölvesborg  och skofabriken. Lite kul med denna filmen eftersom det är ett litet extraintro där jag får visa mina musikaliska sida och vilken fantastisk trumspelare jag är! Min musiklärare hade varit riktigt stolt…
Jag gör ett gammalt trick jag inte gjort på många år och det här tricket kommer med en varning att inte göra det för personer med svagt hjärta eller vissa fobier. Jag valde en boxare och hade det varit fel person kanske jag kunde fått en smocka 😉

Jag hoppas ni kommer gilla det!