27|2
2015

Magisk underhållning vecka 9

52 weeks of magic

Veckorna flyger fram snabbt och det har varit en lugn vecka rent jobbmässigt men det betyder inte att jag varit sysslolös. Våren börjar komma och snödropparna tittar fram lite här och var och tro det eller ej men vi sitter redan och pratar julshow. Det är ganska sjukt när man tänker efter att vintern knappt lämnat oss och sommaren ligger framför oss och här sitter vi och planerar julshow. Det är ett riktigt spännande projekt på gång i år och allt kommer komma upp här på bloggen när det är klart. Jag och min kollega nycirkusartisten Petter Gantelius tog en övernattning vid vår studio nere på Österlen och spånade, övade och som alltid var skallen sprängfylld när jag kom hem igår. Det är riktigt givande att komma bort från hemmet och kunna lägga fullt fokus på magin under några dagar utan annat som drar.

 

Vårt internet här hemma har legat nere i nästan två veckor, idag var de utanför och grävde och vips så kom allt igång igen. Vi har klarat oss på mitt mobila bredband men det är sjukt frustrerande att inte bara kunna slå på tv:n på kvällen utan måste rodda om via webben och upp genom vår apple tv. Man märker först när nätet försvinner hur beroende man är av tekniken då vi kör både musik och tv trådlöst. Inget internet hemma alltså och väl på plats vid studion fungerade inte min hemsida eller mail! Sjukt frustrerande när man har mail att svara på och mail som kommer in och förväntar sig ett svar. Det enda positiva var att det inte fanns något att göra åt det så då blev det mer övning istället. Efter 24 h kom in hemsida upp igen men mailen fungerar endast som webbmail. Jag behöver inte nämna att jag ska byta leverantör eftersom det inte är första gången det händer och deras supportavdelning är obefintlig. Jag kan ta ett avbrott men jag vill veta varför och ungefär hur lång tid det beräknas ta så jag kan planera efter det. Får jag ingen information kollar jag hela tiden om det kommit igång och det ligger hela tiden i bakhuvudet…

 

Det är även dags för ett nytt avsnitt av 52 weeks of magic och den här gången är det ett av mina första packet trick som står i fokus. Det här tricket gjorde jag väldigt mycket förut men nästan aldrig nuförtiden. Det är ett grymt trick och jag gillar det verkligen och jag hoppas även ni skall gilla denna veckas trolleritrick.