2|2
2015

Magisk vecka

Trollkarl

Just nu sitter jag på tåget upp till Stockholm där jag i morgon kommer trolla två dagar på en mässa. På onsdag efter den magiska mässan bär det av till Arlanda och där tar jag flyget ner till Ronneby för att sedan ta mig mot kvällens föreställning i Karlskrona. På torsdag blir det vidare till Växjö för en kvällsföreställning och sedan avslutar vi veckan i Malmö med en magisk föreställning på fredag. Det blir en vecka i magins tecken och nu har 2015 rullat igång på allvar.

 

Förra veckan gjorde jag två föreställningar, en i Göteborg och en i Ängelholm. I Göteborg trollade jag på en stor kick-off med både mingeltrolleri och scentrolleri. Det blev en helt underbar kväll på Gothia Towers med en fantastisk publik och grym respons på magin. Träffade även en gammal studiekamrat som hade haft ett finger med i spelet kring min medverkan, tack PA. I  Ängelholm på Rögle Arena agerade jag både konferencier, höll i en teambuilding övning samt avslutade kvällen med en magisk show. Även här blev det en riktigt lyckad kväll och man blir alltid glad när det dimper ner tackmail med lovord efter avslutat uppdrag 🙂

 

Hej David!
Hoppas din helg har varit bra. Vi här på X.X.X vill bara tacka dig för en mkt trevlig kväll i torsdags, vi var många som uppskattade dig. Tack än en gång.

 

Hej!
Vill bara tacka för ditt uppträdande på Rögle Arena torsdagen den 29/1.
Du är grym på att underhålla och få med folket, till&med på en stel torsdag där majoriteten jobbar dagen efter 😉
All respekt till dig!